Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Muzika

Najbolji rep albumi svih vremena, koje bi definitivno trebalo da preslušate

1/2

Rep muzika postala je veoma popularna poslednjih godina, nakon određenog perioda zatišja, u kojima je prvo mesto na najpoznatijim muzičkim listama ustupila rock i pop muzici. Ipak, rep je konačno dobio svoje zasluženo priznanje, koje bismo voleli da je stiglo mnogo ranije, jer nam rep pravac kontinuirano daje nove, sjajne muzičare i albume, i on kao pravac napreduje od svog nastanka u osamdesetim godinama prošlog veka. Ako ste rep muziku do sada vezivali isključivo za devedesete i rane dvehiljadite godine (koje su uistinu iznedrile neke od najpoznatijih imena u rep muzici) imamo dobre vesti za vas – rep nije mrtav, a ovo je nekoliko rep albuma iz prethodne decenije koje bi defintivno trebalo da poslušate.

Kendrick Lamar – “Good Kid, M.A.A.D. City”

Kendrick je jedan od najinovativnijih rep muzičara, koji je u stanju da menja stil svog repovanja iz albuma u album i pesme u pesmu. Kendrick vam je verovatno najpoznatiji po svom albumu “DAMN”, koji je da se razumemo takođe sjajan, ali preporučujemo vam da preslušate i njegove ranije albume i mix tapeove, jer ćete na taj način steći mnogo bolji utisak o tome kako je on gradio svoju karijeru, odakle je krenuo i gde je danas.

Kanye West – “808’s & Heartbreak”

Kanye West nam je u poslednje vreme nažalost više poznat po skandalima koji ga okružuju i po svom javnom/privatnom životu – nego po svojoj muzici, ali to ne znači da ćemo preko noći zaboraviti njegove prethodne muzičke uspehe, jer neki od njih su zauvek pomerili čitavu muzičku industriju. Ovaj album je jedan od onih koji u vreme svog izlaska nisu bili shvaćeni i nisu toliko dobro prošli, ali za koje se kasnije ispostavilo da su imali neverovatnog uticaja na kompletan žanr u kojem su nastali. Definitivno mu se vratite i obratite pažnju na inovativnost svake pesme.

Frank Ocean – “Blonde”

Jedan od najemotivnijih, ako ne i najemotivniji rep album ikada snimljen je rekli bismo “Blonde”. Frank retko nastupa i još ređe izbacuje novu muziku, ali je zato sve što predstavi javnosti zaista fenomenalno i veoma brzo dostiže kultni status. Ukoliko vam je potreban album koji ćete slušati nakon raskida, a ne želite da slušate cheesy pop pesme ili srceparajući rock, ovo je album za vas. Ovaj album možemo slušati na repeat, bez preterivanja.

Wannabe TV

Editors choice