Muzika nas uvek pokreće, a novi singlovi tu su da nam ulepšaju dane, odlaska na road tripove, vožnje kolima ili prevozom, dok nam na maksimalnom volumenu idu na repeat. U ovoj godini već smo imali priliku da čujemo neke nove hitove i albume koji su nam ulepšali proleće, kao što su najnoviji album Justina Biebera “Justice”, album benda BROCKHAMPTON “Roadrunner: New Light, New Machine”, ali i siglovi poput “Kiss Me More” od Doje Cat i SZA-e i “Addicted” od Jorje Smith. Ipak, 2021. godina tek je na svojoj polovini, a u narednih šest meseci možemo očekivati nekoliko novih, nadamo se sjajnih albuma – a koji su to albumi, saznajte u nastavku teksta.

DJ Khaled – “Khaled Khaled”

Novi album čuvenog DJ Khaleda, koji je poznat po svojim planetarno popularnim hitovima, možemo očekivati već 30. aprila! Khaled je ovaj album, o kojem se još uvek ništa konkretno ne zna, najavio rečima da ima poklon koji jedva čeka da podeli sa svetom. Iako ne znamo koje će se pesme naći na ovom albumu, već nastrpljivo čekamo trideseti april, jer od Khaleda ne očekujemo ništa manje od novog letnjeg hita koji će nam obeležiti ovu godinu!

Billie Eilish – “Happier Than Ever”

Mlada i trenutno možda najpopularnija muzičarka, Billie Eilish, najavila je svoj drugi po redu studijski album, pod nazivom “Happier Than Ever”. Billie je svojim prethodnim albumom doživela ogroman uspeh, a sada je konačno spremna da nas obraduje novim setom pesama. Ona je na svom Instagram nalogu objavila i mini-tizer, koji obećava još jedan sjajan, atmosferičan album. Ovog puta ćemo možda čuti odrasliju i zreliju Billie, i uzbuđeni smo da saznamo da li se njen muzički stil promenio i kako će sada zvučati.

Lana Del Rey – “Rock Candy Sweet” i “Blue Banisters”

Lana Del Rey je izgleda rešila da nas “počasti” svojim talentom u ovoj godini, jer je nakon već objavljenog albuma  “Chemtrails Over the Country Club”, prvo najavila tizer za ploču “Rock Candy Sweet”, a nakon toga i najnoviji album “Blue Banisters”. Nismo sigurni šta je pokrenulo i inspirisalo na kreiranje praktično tri albuma u istoj godini, ali iskreno – voleli bismo da saznamo. U svakom slučaju, Lana je poznata po svom glasu i melanholičnim melodijama, kao i tematikama koje se uglavnom pojavljuju u njenim tekstovima, pa smo radoznali da saznamo kako će zvučati njena nova muzika.

Comments