Moby – “Reprise”

Poznati muzičar Moby bio je daleko aktivniji u periodu ranih dvehiljaditih godina, a ovaj najnoviji album dolazi nam kao prijatno iznenađenje. Ovo je Mobyjev devetnaesti studijski album, a njegova bogata karijera samo nam govori o tome koliko je on značajno ime na muzičkoj sceni. On je tizovao ovaj projekat novim singlom pod nazivom “Porcelain”, a mi smo uzbuđeni zbog njegovog ponovnog povratka na muzičku scenu.

Wolf Alice – “Blue Weekend”

Rock bend Wolf Alice nam je singlom pod nazivom “The Last Man On Earth” najavio svoj treći po redu studijski album, koji jedva čekamo da čujemo. Ova pesma predstavlja uzbudljivi miks muzike koja nas asocira na muziku čuvenih Beatlesa, ukombinovanu sa orkestralnom muzikom i kao i uvek, promišljenim tekstom, koji glasi “When your friends are talking, you hardly hear a word – you were the first person here, and the last man on the earth”. Ova pesma obećava nam sjajan album, koji već nestrpljivo iščekujemo.

Blink- 182

O novom albumu benda Blink- 182 koji smo svi slušali dok smo bili buntovni tinejdžeri ne zna se mnogo, ali se zna da će izaći u ovoj godini. Travis Baker, član benda koji je trenutno u žiži javnosti zbog svoje veze sa poznatom Kourtney Kardashian, najavio je novi projekat i povratak Blinka na muzičku scenu, i moramo priznati – tinejdžeri u nama vrište od sreće!

Naslovna fotografija: instagram.com/djkhaled

Jovana Pantić

Comments