Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Film

Ovo su najbolje uloge poznatog glumca Christiana Balea

The Prestige

Ovo je jedan od filmova o kojima smo već pisali, sa preporukom da ga obavezno pogledate. U njemu u glavnim ulogama možemo videti fenomenalni dvojac – Hugha Jackmana i Christiana Balea. Christian igra jednog od dvojice poznatih mađioničara koji se kroz film takmiče u tome ko će biti percipiran kao najbolji u karijeri koju su odabrali, odnosno, bore se za prestiž. Ovo je Christianova uloga u kojoj smo uživali, i koja je uspela da nas iznenađuje do samog kraja filma.

The Machinist

Jedna od fizički najekstremnijih i najzahtevnijih filmskih uloga u kojima smo videli Christiana, upravo je ona u filmu “The Machinist”, u kojem igra industrijskog radnika koji ima ekstremnih problema sa nesanicom. Usled ovog problema, on polako počinje da gubi i svoj razum. Christian je neverovatno smršao za ovu ulogu, u kojoj izgleda gotovo neprepoznatljivo, i zaista je pokazao performans za pamćenje.

Equilibrium

Ovo je možda jedan od meni lično najdražih Christianovih filmova, iako ne važi za preterano uspešno ostvarenje. Ovaj film rađen je po motivima čuvene knjige “Fahrenheit 451”, i pokazuje nam kako izgleda distopijska budućnost u kojoj su ljudima zabranjena osećanja. Christiana možemo videti u ulozi agenta koji bi trebalo da održava novopostavljeni red, ali nakon što i on prestaje sa veštačkim sputavanjem svojih osećanja, sve se dijametralno menja.

Little Women

I za kraj, predstavljamo vam jednu od najranijih uloga u kojoj smo gledali mladog Christiana, a to je uloga Lauriea u filmu “Little Women” iz 1994. godine. Današnji Timothee Chalamet je nekadašnji Christian Bale, a sve devojke koje su odrasle uz ovaj film tokom devedesetih godina, od tada su definitivno zaljubljene u Christiana.

Naslovna fotografija: instagram.com/

Jovana Pantić

Wannabe TV

Editors choice