Žestoka pića

Ako naručite viski i usput primetite da samo to i pijete, ili sa visine prokomentarišete loš kvalitet viskija u ovoj rupi, počeće da vas zagleda i da se pita da li joj je promakla kajla, ružne tetovaže ili čudna izbočina za vašim pojasom. Ili ste gangster, ili pretenciozni hvalisavac, koji živi na tuđoj grbači. Ako se držite vinjaka ili dobre rakije, onda ste žestok momak, koji je prošao sito i rešeto i naučio da se stara sam o sebi. Ali ako popijete više od dva žestoka pića za manje od dva sata, onda prosto volite da se napijete, više nego da ostavite dobar utisak na nju.

Vodka

Čista? Neki Rusi su vam se umešali u genetiku, a Rusi piju k’o Rusi, a to nije baš jako simpatično.

pice2 Šta PIĆE koje poručujete na dejtu govori o vama?

Vodka sa nečim

Sa kiselom vodom i ledom je prihvatljivo, ako ne sručite tri duple zaredom i ne zapevate Kaljinku. Ali ako volite tonik, đus i tako te ženske kombinacije, nekako ste sumnjivi. Bolje naručite neki koktel, to je drsko i hrabro.

Koktel

Znate šta hoćete i nije vas briga ako šuma mente na mrvljenom ledu u vašoj čaši ukazuje na vaš feminiziran ukus. Da ste stvarno sumnjivi u tom smislu, ne biste ni izvodili devojku na sastanak, jer vi nemate problem sa tim da budete ono što jeste. Volite koktele, a i efekat im je fantastičan – jedan je dovoljan za ono fino lebdeće stanje, koje neki s mukom postižu i sa pet flaša piva.

Comments