Pivo

Veliki brend, pravo iz flaše. Ok. Neposredan momak, na koga cura može da se osloni. Osim ako ne pretera sa brojem flaša, pa mora on da se oslanja na nju.

“A je l’ imate Jagodinsko? Uf, ništa onda, dajte točeno.” Nije rečenica koju ona treba da čuje, naročito ne na prvom sastanku. Pomisliće da ste prostak i ako kojim slučajem imate neke glupe patike, nemojte se posle pitati kako to da je primila baš toliko hitan poziv da je morala da ode, a nije prošlo ni pola sata.

Crno pivo. Dobro, ti si muškarac, ali ne na onaj čoporativni, iritantni “muškarci znaju zašto” način. Nego baš suprotno, na način individualca, koji se izgradio i zna koliko vredi. Osim ako ne folirate da volite crno pivo.

pice pivo Šta PIĆE koje poručujete na dejtu govori o vama?

Voćni sok

Uz komentar “ma i to je hemija, ali svakako bolje od bilo čega gaziranog” otkriva pretendenta na zdrav život. Nemojte smarati sa pričom o zdravoj hrani, treninzima i ostalom, jer ćete je potpuno ubediti da ste gej, samo da i sami to još uvek ne znate.

Čaj

Stvarno vam se pije nešto ukusno i toplo, a da nije kafa. Čaj je prikladan u svako doba dana, gasi žeđ i svakako svedoči o tome da niste alkoholičar, ni naročito pretenciozan tip, ni neki smarač. Prosto, pije vam se čaj. Osim ako niste veeeeeliki ljubitelj čajeva, koji će pola sastanka pričati o svojoj Earl Grey kolekciji u konzervama, kesicama, teglicama.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramu, Facebooku, Twitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Izvori fotografija: www.winetourismsouthafrica.co.za, www.axs.com, www.cosmopolitan.com

Aleksina Đorđević

Comments