Prošlog vikenda, svetski mediji su izveštavali kako Tom Brady, zvezda američkog fudbala, odlazi u penziju nakon 22 sezone u toku kojih je osvojio sedam Super Bowl titula. Brady, koji se smatra najvećim kvoterbekom u NFL istoriji, navodno je napustio Tampa Bay Buccaneers nakon što su prošlog vikenda izgubili od Los Angeles Ramsa, a smatra se da je Brady i pre toga planirao da mu to bude poslednja utakmica. Američki mediji ističu da je Brady ovu odluku doneo zbog nekoliko faktora koji uključuju porodicu i zdravlje.

Brady (44) je nedeljama bio nepokolebljiv da nikada nije želeo „sezonu opraštanja“, a mnogi koji ga poznaju verovali su da je želeo odluku koja ne bi dovela do nepotrebne drame. Verujući da je ovo pravi trenutak da završi igračku karijeru, Brady sad navodno planira da se fokusira na nove poduhvate.

Ipak, ne zna se kad će Brady svoje planove za penziju oficijalno sprovesti u delo, ali taj potez će biti napravljen uzevši u obzir i postsezonske utakmice NFL-a, uključujući Super Bowl.

Međutim, nakon ovih vesti, pojedini američki mediji su počeli da demantuju ovakve navode, a Bleacher Report tvrdi da “Brady nije ni blizu odluke o penzionisanju”, dok je Bradyjev agent Don Yee izjavio da je njegov klijent “jedina osoba koja može da objavi svoje planove sa potpunom tačnošću”. Pa čak je i Bradyjev otac objavio da njegov sin “još nije odlučio da li će se penzionisati”.

Vrlo konfuzno, zar ne? Ostaje nam da čekamo nove informacije, a dok Tom Brady lično ne da zvaničnu izjavu – postoje samo nagađanja.

Comments