Tom Brady, koji je rođen u San Mateu 1977. godine, trenutno igra u Tampa Bay Buccaneersima, na poziciji kvoterbeka. Prvih 20 godina profesionalne karijere proveo je u New England Patriotsima gde se istakao kao najbolji igrač u zlatnom dobu kluba. Naime, šest puta su osvojili titulu prvaka NFL lige, devet puta titulu prvaka konferencije i 17 puta titulu prvaka divizije. Impresivno, zar ne? Tom Brady je nakon toga prešao u Tampa Bay Buccaneers gde je osvojio još jednu – rekordnu sedmu titulu, postavši najbolji kvoterbek svih vremena.

Pored ovoga, Brady je pet puta bio MVP Super Bowla, tri puta MVP lige i dva puta ofanzivni igrač lige. Rekorder je po broju pobeda u karijeri, kao i po broju tačdauna.

Iz svega ovoga je logično što je ceo svet znatiželjan šta se, zapravo, dešava sa voljenim kvoterbekom i, ako su glasine o penziji tačne, koji je njegov sledeći korak? Čime će se baviti? Budući da se pominju porodični i zdravstveni fakori, ne sumnjamo da će se Brady više posvetiti svojoj porodici – supruzi, manekenki Gisele Bundchen, sinu Benjaminu Reinu (2009) i ćerki Vivian Lake (2012). Iz prethodne veze sa glumicom Bridget Moynahan, Brady ima sina Johna (2007).

Naslovna fotografija: instagram.com/daily_tombrady

Dušan Veselinović

Comments