Mnoge veštine će osvojiti devojku umesto vas, kao na primer, da znate da masirate. Kada pružite relaksirajuću masažu devojci, već ste je osvojili, neće vam biti potrebno još mnogo truda. Kada su žene u pitanju, još jedna veština je veoma bitna. Uspešno izbegavanje odgovora, te pravi odgovor na pitanja popu “da li sam smršala?”, “da li mi ovo dobro stoji?”, e svih tih svakodnevnih pitanja koja su uvek veoma opasna zamka.

Pravi i savremen muškarac mora da je sposoban i da se snalazi u kuhinji. Uvek je potrebno da znate u trenutku da se snađete i da spremite nešto ukusno ili da svoju dragu, prijatelje, iznenadite ručkom ili večerom. Ovo je jedna od veština koja će vam sigurno najviše služiti u životu.

Veštine koje bi trebalo svaki muškarac da poseduje4 Veštine koje bi trebalo svaki muškarac da poseduje

Kako je savremen način života užurban, dosta brz, poželjno je da odrastao muškarac ume da upravlja automobilom, ali ne samo to, već i da zna da promeni gumu, zameni neke sporedne delove automobila, te da promeni ulje, ili otkrije neki manji kvar. Osim veštine na kojoj će vam svi zavideti, ovo vas može spasiti u brojnim situacijama, pa je svakako dobro znati nešto od toga.

Iako vam možda nije potrebno da radite to često, veoma je dobro znati upaliti vatru, jer će se dogoditi da vam je potrebno kada odete na roštilj sa prijateljima, devojkom, kada negde kampujete, a ženski deo društva će uvek gledati u vas i očekivati da znate to.

Comments