Upaliti vatru je dobro znati, a uz to i otvoriti čep flaše bez pomoći otvarača, jer će vam ta veština često aztrebati. Koristite upaljač, nešto od pribora za jelo, te ukoliko ne znate nađite nekoga da vam pomogne da naučite, jer će vam zaista koristiti.

Iako neko ne bi ovo nazvao veštinom, pamćenje bitnih datuma to zaista jeste nešto čime morate da ovladate. Kako se ne bi desilo da vam neko bitan i neko koga volite zameri jer se niste setili rođendana, godišnjice veze ili neki drugi važan dan, uvek imajte podsetnik koji će vas usmeravati da se setite svega.

Veštine koje bi trebalo svaki muškarac da poseduje2 Veštine koje bi trebalo svaki muškarac da poseduje

Veštine koje osvajaju devojke uvek je dobro posedovati. U njih ćemo svrstati izvinjenje, da uvek znate da priznate grešku koju napravite, da se uvek ponašate i budete džentlmen, da joj otvorite vrata kako bi prva prošla, da joj pomognete u oblačenju kaputa ili jakne, da ona uvek bude prva u svemu, te da uvek ima prednost. U te veštine ćemo ubrojati i poklanjanje pažnje, te da znate koje cveće voli devojka s kojom ste, kako biste je iznenadili bez ikakvog povoda ili razloga.

Veština je svakako mnogo, njihov spisak je neverovatno dugačak, a mi smo se danas setili ovih najbitnijih koje će vam poslužiti dosta, te učiniti život dosta lakšim i lepšim.

Zapratite svoj omiljeni magazin na Youtubeu, Instagramu, Facebooku, Twitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija:

Pročitajte još i ovo:

7 očekivanih, ali POGREŠNIH mesta za čuvanje novca za “crne dane”

9 životnih pravila koje ćete naučiti od SREĆNIH ljudi

Otkrivamo svrhu stvari za koje niste znali čemu služe

Zapratite svoj omiljeni magazin na Youtubeu, Instagramu, Facebooku, Twitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.phys.org, www.pinterest.com

Slobodan Veličanin

Comments