Svako rođeno dete dolazi na svet prepuno obećanja, a takva je situacija i sa Čepijem: on je nadaren, poseban, pravo čudo. Poput svakog deteta, Čepi će ubrzo biti i pod dobrim i pod lošim uticajem okoline koja ga okružuje, pa će morati da se osloni na svoje srce i dušu kako bi pronašao svoje mesto u svetu i postao samostalan. Postoji jedna stvar zbog koje se Čepi razlikuje od svih ostalih: on je robot. Prvi robot koji ima mogućnost da samostalno razmišlja i oseća. To je opasna ideja, ali i izazov koji će Čepija dovesti u sukob sa moćnim, razarajućim silama kojima je jedini cilj da se pobrinu da Čepi ostane jedini primerak svoje vrste.

U glavnim ulogama u filmu “Čepi: Robot koji je promenio svet” pojavljuju se Dev Patel (“Milioner iz blata ”), Hju Džekman (“X-man”), Sigurni Viver (“Osmi putnik 2”) i stalni Blomkampov glumac Šarlto Kopli (“Elizijum”) koji ovde pozamljuje glas robotu Čepiju i fizički se zapravo ne pojavljuje u filmu.

Scenario za film uz Blomkampa napisala je i Teri Tačel – oni su zajedno radili i na scenariju za film “Distrikt 9” i dobili nominaciju za prestižnu filmsku nagradu Oskar.

Film u domaće bioskope stiže 5. marta!

Pročitajte i ovo:

Počelo snimanje filma o Stivu Džobsu

Lenka Gatić

Comments