Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Umetnost i kultura

Muške knjige koje TREBA da pročitate

1/2

Mnoge od najduhovitijih, najšašavijih, najiskrenijih i najboljih knjiga koje sam čitala, napisali su muškarci, sa svojom specifičnom percepecijom, smislom za pripovedanje i doživljajem stvarnosti. Da li ste čitali:

“Čudo u Poskokovoj Dragi”

Napisao Ante Tomić hrvatski pisac (Splićanin). Urnebesno zabavna knjiga, o muškarcima u porodici Poskok, koji u zabačenom selu negde u brdima, odolevaju civilizaciji i njenim zahtevima i izazovima. Poslednje muško uporište, do zuba naoružana tvrđava koju osvaja – ljubav, šta bi drugo. Svaka situacija sa kojom se sreću Poskoci je sumanuta i nadrealna, a Tomićev humor je potpuno neodoljiv. Upoznajte divljaka u sebi – svi ste vi pomalo Poskok.

“Dolazim po tebe i vodim te sa sobom”

Nikolo Amaniti, italijanski savremeni pisac, čije je pripovedanje tako upečatljivo i uzbudljivo, predodređeno da se po njegovim romanima snimaju filmovi. Topla, ironična, apsurdna, bolna i tragična priča o iluzijama za koje želimo da verujemo da će nas spasti iz naših malih, ograničenih života. Nikolo se podsmeva ljudskim slabostima, sa toliko istinskog razumevanja, da ga morate poštovati.

1110 Muške knjige koje TREBA da pročitate

“Čovek i dečak”

Toni Parsons, engleski savremeni pisac, džentlmen i frajer, lik koga žene obožavaju. U svim njegovim knjigama (ova mu je prva i do sada neprevaziđena) naći ćete bezbroj lekcija o tome kako biti muškarac u ovom zahtevnom svetu, kako se boriti sa svojim slabostima i suočavati sa njihovim posledicama. Parsons bi trebalo da se uvrsti u osnovno obrazovanje za muškarce.

“Majstor i Margarita”

Mihail Bulgakov, ruski pisac. Ovaj roman pisao je od 1928. do svoje smrti 1940. godine. Osporavan, cenzurisan i prvi put objavljen u celosti u Frankfurtu 1969. godine. Komunizam, satana, hrišćanstvo, moć ljubavi i neizbežnost stradanja – rusko i ljudsko ludilo, bolest i putevi isceljenja čine ovu priču klasičnim, neprevaziđenim delom i obaveznom literaturom svakoga kome je stalo do takozvane opšte kulture. Tripozno, rekli bismo danas. Nemojte se čuditi čudnim snovima.

Wannabe TV

Editors choice