Isto kao što bismo mogli reći da muškarce privlače poznate i harizmatične holivudske lepotice – tako možemo reći i da postoji tip muškarca, odnosno fiktivnog lika, na koji žene najčešće “padaju”. Postoji nešto veoma neodoljivo u likovima kao što su James Bond ili Indiana Jones, iako smo i same svesne da su oni čak i u filmu predstavljeni kao veliki ženskaroši koji u svakom narednom filmu imaju drugu senzualnu damu pored sebe, ali takođe, postoji i nešto nežno i sigurno u likovima popu Joe Blacka ili Jamiea, koji nas osvajaju svojom dobrotom i humorom. U svakom slučaju, nismo sigurni da bismo tačno mogli da stavimo prst na to šta ove filmske junake ženama čini tako neodoljivim, ali u nastavku teksta ćemo pokušati da razotkrijemo njihove tajne – a onda kada ih znate, možda i sami možete da ih primenite u svom osvajačkom pohodu na ženska srca.

Pierce Brosnan – James Bond

Jedan od meni lično omiljenih glumaca u ulozi čuvenog agenta 007 je upravo Pierce Brosnan, ali moram priznati da je sama uloga Jamesa Bonda veoma dobro napisana, sa uvek dobrim odabirom glumca – te u suštini, Pierce nije jedini Bond koji je osvojio ženska srca širom planete. Bonda krase njegova iskrenost prema sebi i drugima, njegov pametan smisao za humor i večiti nedostatak straha, što bismo mogli navesti kao osobine definitivno privlačne ženama. Uz Bonda se svaka žena oseća kako sigurno, tako i veoma strastveno željeno, a to su takođe dve stvari koje vode direktno do ženskog srca.

Harrison Ford – Indiana Jones

Još jedan srcolomac kojeg krasi potpuno odsustvo straha je i avanturistički nastrojen, seksi profesor Indiana Jones. Indiana Jones je pored svog izvajanog tela poznat i po svom oštrom umu – a njegova inteligencija definitivno je jedan od njegovih glavnih aduta. On je veoma svestan svojih osobina, ali istovremeno uspeva da bude neposredan, zabavan i nepredvidljiv, i zaista, šta više možemo poželeti? Indiana uvek nalazi nove načine da se “izvuče” iz situacije u koju je sam sebe doveo, i moramo priznati da nam su nam njegova energija i nepokolebljivi duh veoma privlačni.

George Clooney – Danny Ocean

Za Dannyja iz poznatog filma “Ocean’s Eleven” bismo mogli reći da je ona savršena kombinacija dobrog i lošeg momka, odnosno lošeg momka sa pravednim moralnim načelima – što je verovatno razlog zbog kojeg ga žene toliko obožavaju. Iako je prevarant, on je ona “Robin Hud” vrsta prevaranta, ka kojoj gajimo blaže i pozitivne emocije, a na sve to, uspeva da nas oduševi i svojom velikom ljubavi prema samo jednoj ženi. Danny nije predstavljen kao ženskaroš, iako bi to veoma lako mogao da bude, i njegova privrženost njegovoj bivšoj/sadašnjoj supruzi nam prosto topi srca.

Comments