Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Film

Najveći šmekeri na filmu – ovo su poznati glumci i njihove uloge na koje sve žene “padaju”

1/2

Isto kao što bismo mogli reći da muškarce privlače poznate i harizmatične holivudske lepotice – tako možemo reći i da postoji tip muškarca, odnosno fiktivnog lika, na koji žene najčešće “padaju”. Postoji nešto veoma neodoljivo u likovima kao što su James Bond ili Indiana Jones, iako smo i same svesne da su oni čak i u filmu predstavljeni kao veliki ženskaroši koji u svakom narednom filmu imaju drugu senzualnu damu pored sebe, ali takođe, postoji i nešto nežno i sigurno u likovima popu Joe Blacka ili Jamiea, koji nas osvajaju svojom dobrotom i humorom. U svakom slučaju, nismo sigurni da bismo tačno mogli da stavimo prst na to šta ove filmske junake ženama čini tako neodoljivim, ali u nastavku teksta ćemo pokušati da razotkrijemo njihove tajne – a onda kada ih znate, možda i sami možete da ih primenite u svom osvajačkom pohodu na ženska srca.

Pierce Brosnan – James Bond

Jedan od meni lično omiljenih glumaca u ulozi čuvenog agenta 007 je upravo Pierce Brosnan, ali moram priznati da je sama uloga Jamesa Bonda veoma dobro napisana, sa uvek dobrim odabirom glumca – te u suštini, Pierce nije jedini Bond koji je osvojio ženska srca širom planete. Bonda krase njegova iskrenost prema sebi i drugima, njegov pametan smisao za humor i večiti nedostatak straha, što bismo mogli navesti kao osobine definitivno privlačne ženama. Uz Bonda se svaka žena oseća kako sigurno, tako i veoma strastveno željeno, a to su takođe dve stvari koje vode direktno do ženskog srca.

Harrison Ford – Indiana Jones

Još jedan srcolomac kojeg krasi potpuno odsustvo straha je i avanturistički nastrojen, seksi profesor Indiana Jones. Indiana Jones je pored svog izvajanog tela poznat i po svom oštrom umu – a njegova inteligencija definitivno je jedan od njegovih glavnih aduta. On je veoma svestan svojih osobina, ali istovremeno uspeva da bude neposredan, zabavan i nepredvidljiv, i zaista, šta više možemo poželeti? Indiana uvek nalazi nove načine da se “izvuče” iz situacije u koju je sam sebe doveo, i moramo priznati da nam su nam njegova energija i nepokolebljivi duh veoma privlačni.

George Clooney – Danny Ocean

Za Dannyja iz poznatog filma “Ocean’s Eleven” bismo mogli reći da je ona savršena kombinacija dobrog i lošeg momka, odnosno lošeg momka sa pravednim moralnim načelima – što je verovatno razlog zbog kojeg ga žene toliko obožavaju. Iako je prevarant, on je ona “Robin Hud” vrsta prevaranta, ka kojoj gajimo blaže i pozitivne emocije, a na sve to, uspeva da nas oduševi i svojom velikom ljubavi prema samo jednoj ženi. Danny nije predstavljen kao ženskaroš, iako bi to veoma lako mogao da bude, i njegova privrženost njegovoj bivšoj/sadašnjoj supruzi nam prosto topi srca.

Wannabe TV

Editors choice