Brad Pitt – Joe Black

Malo nesvakidašnjiji tip filmskog muškarca, utoliko zbog neobične uloge koja mu je dodeljena (da ne kvarimo film ukoliko ga niste još uvek pogledali) – Joe Black je muškarac koji nas je veoma brzo i lako u potpunosti šarmirao. Njegov nevin i naivan pogled na svet, i čitav niz prvih iskustava čine ga veoma neobičnim i poželjnim, dok ga njegova misterioznost, tajna koju krije i velika tuga i znanje koje sa sobom nosi čine apsolutno neodoljivim. On je sve ono što nismo mogle da predvidimo, a svaka devojka voli malo misterije, i veliku, iskrenu želju za životom i prepuštanju strastima.

Ryan Gosling – Sebastian

Čini mi se da na svetu ne postoji ženska osoba koja nije plakala uz kraj filma “La La Land”, i smatram da je to apsolutno sa razlogom tako. Sebastiana, jednog od dvoje glavnih likova u ovom filmu krase iznimni talenat, želja za komponovanjem i ljubav prema džez muzici, ali isto tako – i konekcija sa svojim emocijama i mogućnost da razume i bezuslovno voli. On zna šta bi trebalo staviti na prvo mesto, i zarad glumačke strasti devojke koju voli, on njenu sreću stavlja ispred njihove ljubavi. Naravno, i on se posvećuje svojoj muzici, ali njegova ogromna ljubav i žrtva ostaju ono što nas kod njega najviše privlači.

Jake Gyllenhaal – Jamie Randall

I za kraj, tu je Jamie Randall iz romantične komedije “Love & Other Drugs”, koji nam pokazuje da romantičnu komediju može da krasi i iskrena, i ne uvek tako komična ljubav. On je onaj muškarac koji svojim smislom za humor uspeva da odagna nedaće, ali koji je istovremeno veoma spreman da stvari u ljubavi shvati ozbiljno, i ostane onda kada je najteže. Njegova odlučnost, podrška i neverovatna količina ljubavi koju iskazuje onda kada apsolutno može da se okrene i ode su ono što definitivno najviše cenimo.

Naslovna fotografija: instagram.com/bradpittofflcial

Jovana Pantić

Comments