Kvalitetne serije su postale deo naše svakodnevice, a izbora je zaista mnogo. Imamo platforme kao što su HBO, Netflix i AppleTv+ a takođe dostupan nam je i veliki broj onih dobrih, starih – televizijskih serija. U moru sadržaja koji nam se svakodnevno plasira ponekad je teško odlučiti se šta zapravo gledati, i zato imamo nekoliko predloga za vas. U pitanju su sjajna ostvarenja, nega od njih nagrađivana, neka sa kultnim statusom – za koja smatramo da bi svaki muškarac trebalo da ih pogleda. Dakle, ukoliko niste bacili pogled na neku od ovih serija, ili jeste pa je niste završili do kraja, preporučujemo da im se vratite. Verujte nam, nećete zažaliti!

Peaky Blinders

Peaky Blinders je jedna od serija koja sada već ima kultni status, a emituje se od 2013. godine. Njeni verni fanovi i dalje nestrpljivo iščekuju nove sezone, a priča o gangsteru Thomasu Shelby-ju sigurno će ostati upamćena i generacijama unapred. Ova serija, ukoliko je niste gledali, smeštena je u epohu, period oko 1900. godine u Engleskoj, i prati život članova jedne od najpoznatijih londonskih bandi tog vremena, poznatoj po tome što su u svojim kapama nosili žilete – i otud dobili ime Peaky Blinders. Ova serija će vas osvojiti veoma brzo, a uz nju ćete naučiti šta znače prijateljstvo, porodica i čast.

Mr. Robot

Mr. Robot je jedna od serija za koju smatramo da bi svako trebalo da je pogleda, jer je neobjašnjivo iskustvo koje će sigurno promeniti način na koji posmatrate sebe i svet oko sebe. Ova serija će vas iz sezone u sezonu iznenađivati i činiti da preispitate sve što ste mislili da znate, i verujte nam, do kraja ćete i vi kao i Mr. Robot postati potpuno drugačija osoba od one sa početka serije. Jednostavno, sve što ste mislili da ćete dobiti, biće malo u odnosu na ono što će vam ova serija doneti. Pogledajte je, biće značajna za vaš lični razvoj kao osobe.

The Sopranos

The Sopranos je serija za koju ste sigurno čuli, čak i ako je niste pogledali do sada. Ova kultna serija prati život porodice Soprano i pre svega glave porodice Tony-ja, koji je zapravo mafijaški boss iz New Jersey-ja. Tony je poznat po svojim temperamentnim izlivima besa ali i svojim oštrim stavovima i pravičnosti, a zanimljivo je i to što tokom serije možemo pratiti njegov proces odlaska na terapiju usled svega kroz šta prolazi u svakodnevnom životu. Ova serija sa razlogom ima fanove koji joj se vraćaju i godinama nakon što je poslednja sezona emitovana.

Comments