Lucifer

Lucifer je jedna od “najlakših” i najneobaveznijih serija sa ove liste, ali svakako jedna od serija koju bi trebalo da pogledate. Ona se kroz dobar humor, nekoliko kliše momenata i fantastičnih elemenata zapravo bavi pravim pitanjima ljudskosti, dobrote i zla. Uz to što će vas možda pokrenuti na razmišljanje, ova serija će vas silno zabaviti i nasmejati.

Mad Man

Mad Man je serija koju, pa kao što smo rekli, morate staviti na svoju listu serija za gledanje. Ova serija se fokusira na živote zaposlednih u prestižnoj agenciji u periodu 1960-ih godina, a ponajviše na turbulentni život Donalda Drapera. Ova serija pokazaće vam one najbolje, ali i najgore strane svojih likova, i daće vam uvid u to šta će sve ljudi učiniti zarad uspeha. Svakako, nećete se pokajati što ste je pogledali i vrlo je moguće da ćete joj se vratiti da je pogledate ponovo.

Sherlock

Priča o detektivu Sherlocku Holmesu je veoma poznata, ali njena možda najpoznatija adaptacija je upravo serija Sherlock u kojoj ulogu čuvenog detektiva igra talentovani Benedict Cumberbatch, dok ulogu njegovog vernog prijatelja i kolege igra sjajni Martin Freeman. Nakon gledanja ove serije poželećete da se i sami postavite u Sherlock-ovu ulogu, a počećete mnogo analitičnije da posmatrate situacije i ljude oko sebe.

The Wire

Odmah, gledajte, The Wire. Jednostavno, ova serija je mnogo više od njenog samog zapleta, koji se fokusira na dilersku scenu u Baltimoru, i daće vam neverovatan uvid u pažljivo osmišljene likove i objasniti vam zašto čine ono što čine. I verujte nam, sve ono što vam bude delovalo nejasno na početku – do kraja će vas raspametiti, jer ćete ga razumeti i gledati potpuno novim očima.

Naslovna fotografija: instagram.com/peakyblindersofficial

Jovana

Comments