Poznate ličnosti, slavne zvezde svetske scene, najčešće budu odgovorne za neke trendove koji se pojave. Tako se često njihovi obožavatelji zaslepljeni pažnjom koju dobijaju postupci njihovih miljenika, odlučuju za neki isti ili sličan potez. Tetovaže glumaca, pevača, sportista ili možda nekog iz modnog sveta, uvek pokupe naslovne strane kada se prvi put otkriju i vide. Komentara nakon toga bude pregršt, što onih pozitivnih, ali i onih koji upućuju i negativnu kritiku. Bilo kako bilo, morate priznati  da neke od njih izgledaju zaista savršeno i kao da su tu oduvek, dok neke predstavljaju greške vredne kajanja. Ukoliko ste na pragu nekog salona za tetoviranje, ali ne možete da se odlučite da li da to i uradite, pogledajte OVDE zašto je dobro imate jedno “umetničko delo” na sebi.

Dok se vi ne odlučite, predstavljamo vam slike sa najlepšim, ali i najgorim tetovažama koje su svetski poznate ličnosti uradile na sebi.

Krećemo od jedne dosta loše tetovaže, pa ćemo onda ići ka boljem. Iako se čini da je nekad izgubljena u svetu u kom se nalazi, talenat i popularnost Majli Sajrus niko ne može da ospori. Međutim, izgleda da se mnogima nije svidelo kada je Majli htela da pokaže svoju spiritualnost i ispod svoje desne ruke istetovirala “hvatač snova”. Iako su mišljenja zaista podeljena oko ovog iscrtanog dela njenog tela, ova tetovaža nije zaslužila da prođe u izbor boljih.

majli2 Najbolje i najgore tetovaže SVETSKIH zvezda

Miljenik ženskog dela publike, muškarac kojem se često zavidi, Džoni Dep, ponosni je vlasnik nekih od najboljih tetovaža svetske glumačke scene. Ovaj glumac pokazao je kako dobar izbor ume da još bolje istakne ličnost jednog čoveka. Iako je svoju tetovažu “Winona Forever” posvećenu ovoj lepotici sa kojom je bio u vezi, pretvorio u “Wino Forever”, Dep je zaslužno na listi najbolje urađenih tetovaža.

džoni2 Najbolje i najgore tetovaže SVETSKIH zvezda

Još od devedesetih, holivudska barbika Pamela Anderson, započela je iscrtavanje svog tela. Jedna od najpoželjnijih žena krajem prošlog veka, danas je na našoj listi najgorih tetovaža. Pogled na nadlakticu njene leve ruke će vam sve objasniti. Slažemo se sa tim da su ove narukvica-tetovaže bile trend u jednom trenutku, ali nikada nisu postale više od toga.

pamela2 Najbolje i najgore tetovaže SVETSKIH zvezda

Navikli smo da ga gledamo u ulogama grubijana, snagatora i “žestokih” momaka. Verovatno je i sebe tako doživljavao, pa prilično velike i odvažne tetovaže zato i zauzimaju veći deo njegove kože. Deni Treho, zaslužio je da bude među nosiocima najlepših tetovaža. Njihov izgled, ali i istorijska pozadina, učiniće da ih dugo posmatrate ne trepćući.

deni2 Najbolje i najgore tetovaže SVETSKIH zvezda

Američki glumac i komičar, dobro poznat svima, Tom Arnold, izgleda da komediju prenosi i na svoje telo. Neuspeli lik svoje žene, Rouzen Bar, nalazi se na njegovim grudima, što imate priliku sada i da vidite.

arnold2 Najbolje i najgore tetovaže SVETSKIH zvezda
Comments