Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Automobili i tehnologija

Koje su to NAJSTILIZOVANIJE limuzine ikada napravljene?

1/2

Ideja o nastanku, kao i prvi automobil u vidu parne mašine, nastali su još u 18. veku. Automobil kakav mi danas poznajemo svoj razvojni put počeo je u drugoj polovini 19. veka, kada je nastao prvi motor, a zatim i prvi automobil koji je osmislio i stvorio Karl Benz. Iako su stvoreni kako bi olakšali svakodnevnicu i uštedeli vreme, automobili su od samog početka počeli da znače i moć i status pojedinca u društvu. Ne postoji muškarac koji ne sanja o nekom četvorotočkašu, bilo da ide ka tome da taj san i ostvari ili samo ostaje na liniji jedne lepe želje.

Pored moći, odabir automobila ukazuje i na nečiji ukus, stil života i shvatanja. Mi vam danas pokazujemo koji su to najstilizovaniji i najpoželjniji automobili svih vremena.

Rolls Royse Phantom

Večnost i elegancija. Automobil koji je počeo da se proizvodi početkom 20. veka, već čitavo stoleće zaokuplja pažnju, uzdahe i jake emocije, pogotovu kod muškaraca. “Rolls Royse Phantom” predstavlja jedan od najluksuznijih izbora u životu. Kao privilegija ekskluzivne klijentele, ovaj automobil, živi kao legenda od svog nastanka, pa sve do danas. Kada je potrebno nešto reći o njemu, podrazumeva se da se kreće od savršenog dizajna koji podseća na Bakingemsku palatu i kraljevstvo iz kojeg i potiče.

rolls2 Koje su to NAJSTILIZOVANIJE limuzine ikada napravljene?

Mercedes-Maybach Pullman

Uvek poželjni, rado kupovani i provozani, bili su automobili iz kuće Mercedes.  Ali, i među njima postoji određena hijerarhija, pa je tako na samom vrhu “S klasa“. U ovome su proizvođači otišli dalje, pa stvorili i još bolji, “Mercedes Maybach“, ali vrhunac luksuznosti koja se verovatno ni ne može pobediti više, došla je na točkovima” Pullman-a”. Bajkovito nestvarna limuzina, dugačka je 6,5 metara, a svojim unutrašnjim dizajnom sve ljubitelje automobila ostavlja bez daha. Ukoliko biste se odlučili za ovo savršenstvo, trebala bi vam dva parking mesta, no čini se da to zaista onda nije problem ukoliko je ključ u vašim rukama.

pullman2 Koje su to NAJSTILIZOVANIJE limuzine ikada napravljene?

Wannabe TV

Editors choice