Bentley Mulsanne

I luksuz, i brzina, to su odlike ovog lepotana. Svojim prefinjenim izgledom, “Bentley Mulsanne” godinama predstavlja nedosanjani san mnogih. O njegovoj popularnosti  i savršenosti nije potrebno mnogo govoriti, več samo reći da se britanska kraljica Elizabeta II odlučila baš za njega, i to u zelenoj boji, sa krem enterijerom i 21-inčnim alu točkovima. Ovih dana, upravo primerak koji je u njenom vlasništvu, dat je na aukciju, a mi čekamo da vidimo ko će biti novi, srećni vlasnik.

bentli2 Koje su to NAJSTILIZOVANIJE limuzine ikada napravljene?

Cadillac XTS

Svojom pojavom “Cadillac XTS” podseća na snažnog, odvažnog, moćnog i pametnog muškarca. Možda su upravo to i razlozi zbog kojih se i prvi čovek SAD-a, Barak Obama, odlučio za njega. Ovu lepoticu među limuzinama najčešće viđamo u holivudskim ostvarenjima, a budući da nam dolazi sa američkog tržišta, predstavlja oponent drugima, nastalim u ostalim krajevima sveta. Ako volite holivudski sjaj i glamur, svu njegovu lepotu i nenadmašenost, onda morate obožavati i savršeni “Cadillac XTS”.

cadilac2 Koje su to NAJSTILIZOVANIJE limuzine ikada napravljene?

Mercedes 600 Grosser

Da li ste ljubitelj nekih starijih vremena? Ili možda volite jake, diktatorske ličnosti? Ako pozitivno odgovorite, onda se zna, “Mercedes 600 Grosser” je vaša opsesija. Napravljen između 1963. i 1981. godine, predstavljao je čudesno ostvarenje među automobilima tih dana. Mnogi su ga želeli, a među njima, čast da ga poseduju osetili su Pablo Eskobar, Pol Pot, Idi Amin. Ukoliko dobijete priliku da osetite čari ovog lepotana, onda ćete zasigurno znati kako se osećaju predsednici, kraljevi i svi oni kojima je visoki tron svak0dnevna realnost.

m600m Koje su to NAJSTILIZOVANIJE limuzine ikada napravljene?

Voleli ih ili obožavali, želeli ili posedovali, luksuzni automobili su to da opčine ljudski mozak. Ali, koji je danas opčinio vas?

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Izvori fotografija: www.fashionbeans.com, www.magazinauto.com

Slobodan Veličanin

Comments