Kućni uređaji mogu biti i praktični i stylish dodatak vašem domu. WMAN stilisti su napravili selekciju uređaja koji će unaprediti vašu svakodnevicu, ali će poslužiti i kao dekor u životnom prostoru.

Ovi kućni aparati se izdvajaju zbog besprekornog, elegantnog dizajna, a uz to će biti pouzdani saveznici za ugodan stil života – bilo da želite da održite maksimalnu čistoću prostora, komforno uživate u filmskim projekcijama ili da uvek budite u kondiciji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ViewSonic (@viewsonic)

Tehnologija ne mora da izgleda bezlično i hladno – postoje uređaji koji su osmišljeni do poslednjih detalja i lako se uklapaju u moderne prostore. Naši stilisti su pronašli baš takve, koje možete da izložite u svom domu tako da postanu stylish deo enterijera, koji će privlačiti poglede i doneti vam velike doze uživanja i zabave.

Kućni uređaji prema izboru WMAN stilista

adidas T 19-i traka za trcanje (Ananas)

Ako je vaša novogodišnja odluka da steknete bolju kondiciju ili smršate, nema bolje investicije od kućne trake za trčanje. Ovaj adidas model trake ima 24 unapred podešena fitnes programa, plus 3 ciljana i 3 prilagođena treninga, koji pružaju ultimativno iskustvo trčanja u zatvorenom. LCD ekran donosi informacije o svim metrikama performansi, uključujući brzinu, vreme, razdaljinu, kalorije, puls i nagib.

g1 Stylish kućni uređaji koji su obavezni u domu svakog muškarca   a možete ih naći na domaćem tržištu

Roomba Combo™ j9+ robot usisivač (iRobot)

Uštedite vreme i olakšajte sebi dosadan posao čišćenja sa ovim elegantno dizajniranim robotom usisivačem, koji takođe može da briše podove. Dok robot čisti, u međuvremenu, punjiva stanica Clean Base® Auto-Fill obezbeđuje da uvek ima sve što mu je potrebno da obavi posao. Prilagođavajući se vašem prostoru, navikama i željama, iRobot OS može da se prilagodi planu čišćenja koji je napravljen po vašoj meri.

g3 Stylish kućni uređaji koji su obavezni u domu svakog muškarca   a možete ih naći na domaćem tržištu

Amica WCB2K60B36.1 vinski frižider (Restart)

Hladnjak za vino Amica je neophodan za svakog ljubitelja vina. Uz njega se bilo koja vrsta vina može čuvati u savršenim uslovima. Jedan aparat može da se koristi za čuvanje belog vina, za koje su potrebne temperature između 7⁰C i 14⁰C, dok je drugi namenjen skladišenju crnog vina, koje treba čuvati između 10⁰C i 18⁰C.

g4 Stylish kućni uređaji koji su obavezni u domu svakog muškarca   a možete ih naći na domaćem tržištu

Apple TV 4K (iStyle)

Apple TV 4K treće generacije donosi na tvoj TV sve najbolje Apple usluge i servise. Pruža savršeno iskustvo gledanja TV-a, uz pristup vrhunskim platformama: Apple TV+, Apple Music, Prime Video, Netflix i Disney+. Za bezbroj sati gledanja vaših omiljenih ostvarenja!

g5 Stylish kućni uređaji koji su obavezni u domu svakog muškarca   a možete ih naći na domaćem tržištu

SONY KD85X80LAEP Smart televizor (Gigatron)

Druga jednako elegantna i sjajna opcija je SONY pametni televizor, koji karakteriše milijardu boja na ekranu, baš onakvih kakve su u stvarnosti. X-Balanced Speaker se uklapa u tanak dizajn televizora upotpunjujući filmove i muziku jasnim zvukom.
g6 Stylish kućni uređaji koji su obavezni u domu svakog muškarca   a možete ih naći na domaćem tržištu

Mi Laser projektor 150″ (Mi Srbija)

Za komforno iskustvo kućnog bioskopa, ili gledanja utakmica na velikom formatu, nabavite projektor vrhunskih performansi i dizajna. Mi Laser projektor koristi kompaktan, minimalistički dizajn „kutije“, a možete da kontrolišete uređaj iz bilo kog ugla sobe. Glasovni asistent brzo pronalazi programe i druge interaktivne načine da bi vam omogućio novo iskustvo gledanja filmova.

g7 Stylish kućni uređaji koji su obavezni u domu svakog muškarca   a možete ih naći na domaćem tržištu

BANG & OLUFSEN Beosound 2 3rd Gen Natural Aluminium Zvučnik (Gigatron)

Ovaj zvučnik čuvenog brenda odmah privlači pažnju futurističkim i upečatljivim dizajnom, tako da predstavlja idealan dekorativni dodatak svakom domu. Struktura aluminijuma visokog kvaliteta sa pažnjom na detalje pruža superiorne akustične osobine – zbog čega će vaša omiljena muzika dobiti potpuno novu dimenziju. Pustite omiljene pesme i uživajte u raskošnom zvuku u svakom trenutku!

g2 Stylish kućni uređaji koji su obavezni u domu svakog muškarca   a možete ih naći na domaćem tržištu

Pročitajte i ovo: Minimalizam – kako vam redukcija haosa pomaže da se fokusirate na ono što je važno

Naslovna fotografija: instagram.com/viewsonic

Božica Luković

Comments