Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Automobili i tehnologija

Produži vek trajanja svom automobilu

1/2

Zna se da godina proizvodnje ne utiče toliko na dotrajalost automobila, koliko propusti u održavanju i nebriga. Da bi vaš auto godinama bio pouzdan i dobro vas služio, potrebno je da ga redovno servisirate i izbegavate ove najčešće greške u održavanju.

Odlažete servis u propisanom terminu

Ako je fabrički propisan servis u određenim intervalima, za to ima dobrih razloga, a ako vi odlažete servis, može da nastane problem, koji će vas više koštati i ostaviti posledice. Na servisu se proverava elektronika i sve ključne tačke, a ne samo zamena ulja i filtera. Dakle, iako mislite da je sve u redu sa autom, poštujte fabričku preporuku i ne odlažite servis.

Neredovna zamena ulja

Pošto uglavnom vozači sami menjaju ulje, tu zato i nastaju najčešći propusti. Usled taloženja nečistoća iz goriva, ulje gubi svoja mazivna svojstva i viskoznost, pa se motor više troši i zato ulje mora da se menja određenom dinamikom – ako često vozite kraće relacije, onda i ulje treba da menjate češće. Poštujte fabričku preporuku, ili savet iskusnog servisera.

automobil 2 1 Produži vek trajanja svom automobilu

Svećice su vam zadnja briga

Savremeni automobili zahtevaju manje održavanja, ali na svećice ipak nemojte zaboravljati. One imaju ograničen rok trajanja i ako se ne zamene, mogu da prouzrokuju veću potrošnju goriva, nepravilan rad motora, teži start i slabije ubrzanje. Svećice menjajte obavezno na velikom servisu (posle pređenih 60 do 100 hiljada kilometrara), a po potrebi i ranije.

Wannabe TV

Editors choice