21. Ne koristiš mleko za sunčanje, jer to nije za frajere. Ne budi glup, nabavi onu sa najvišim faktorom zaštite, sunce je odavno postalo opasno.

22. Čekaš da se nešto dogodi, umesto da kreneš događajima u susret.

23. Držiš gard koji si oduvek imao. Spusti gard, kultiviši svoje odnose sa ljudima, vežbaj veštine komunikacije. Naročito sa ženama.

24. Čišćenje kupatila, usisavanje i sređivanje jednom u tri meseca ili neposredno pre nego što neko treba da dođe. Sređuj prostor u kome živiš redovno, a to znači barem jednom nedeljno – kad budeš to radio redovno neko vreme, osetićeš razliku u tome koliko se bolje osećaš kad ti je uredno i čisto.

25. Računaš na roditelje kad si u novčanom problemu. Na žalost, mnogi odrasli danas tako žive, ali možeš da budeš odgovorniji u tom smislu i ambiciozniji, to svakako pomaže.

smisao zivota 2 30 stvari koje svaka odrasla osoba treba da prestane da radi do 30 e

26. Odustaješ kad postane teško, ili zahteva vreme i strpljenje. Nikad. Ne. Odustaj.

27. Prekomerno plaćanje stvari koje sigurno možeš da nađeš za mnogo manje para, ako te ne mrzi da istražiš po prodavnicama i prodajnim sajtovima.

28. Zanimanje za druge ljude (nepoznate) u smislu šta rade i šta im se događa. Ako se ne ratosiljaš ogovaračkih manira, u tridesetoj ćeš postati obična strina i no-lifer, jer samo takve osobe imaju u svojoj glavi smeštajne kapacitete za živote drugih ljudi.

29. Nosiš farmerice i košulje iz srednje škole. Da dokažeš sebi kako si u formi i kako mladalački izgledaš? Nisi više tinejdžer, a i moda se promenila.

30. Misliš kako bi trebalo da razumeš ovaj milenijum. Ali to je posao istoričara u možda sledećem milenijumu, ako svet potraje. Tvoje je da živiš sada i ovde.

Pročitajte još i ovo:

Kako da stekneš (prave) prijatelje na poslu?

Učimo od njih: Zbog čega introvertne osobe imaju prijateljstva za ceo život?

Kako da postaneš bolji prijatelj – napravi već danas jednostavne promene

Zapratite svoj omiljeni magazin na Youtubeu, Instagramu, Facebooku, Twitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.fashionista.com

Brankica Milošević

Comments