Čemu ste se nadali, a da nije ispalo kao što ste planirali i priželjkivali? Da li je to poslovni cilj, ostvarenje sna, prava ljubav? Zašto se vaši planovi još nisu ostvarili? Važno je da razmotrite sve mogućnosti, jer mogu postojati i drugi, viši razlozi, zbog kojih se nešto nije manifestovalo onako kako očekujete. Ponekad, Univerzum ima veći plan za nas i uvek je „dva poteza“ ispred, pa ne možemo da sagledamo šta nam to sprema i ka čemu nas vodi.

Samo zato što se nešto još nije ostvarilo, ne znači da se neće ostvariti u budućnosti. Zapravo, može se ostvariti na način na koji to ne očekujete, može ispasti bolje, nego sve što ste u stanju da osmislite i isplanirate. Tako funkcioniše Univerzum – kad nečemu težimo, on nalazi načine da naše težnje manifestuje, služeći se kanalima koji su praktični i delotvorni, iako nas vode vijugavim putem, pa ne vidimo horizont, već samo krivine i prepreke.

Morate biti uvereni da će sve biti u redu. Ali, ne možete sedeti i čekati da se stvari materijalizuju ni iz čega. Ništa vam neće „pasti u krilo“, morate u susret krenuti onome što želite i rizikovati da se vaš put menja i krivuda, i da vas vodi jedva prohodnim stazama i vrti ukrug.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kevin Elezaj (@kevinelezaj)

Ako želite zdravu i stabilnu vezu, pravu ljubav, ne možete je stvoriti snagom svoje mašte i želje. Osim toga, možda vam je Univerzum već više puta „slao“ odgovarajuće osobe, ali ih niste prepoznali, jer niste bili spremni. Zato morate raditi na sebi, širiti svoje vidike, razbijati svoje obrasce, pa kad se odgovarajuća osoba pojavi, bićete spremni. Možda ćete morati duboko da se preispitate, da izlečite rane iz prošlosti, da pronađete motive (i zašto su pogrešni) zbog kojih želite da budete u vezi. Morate se „restruktuirati“, da biste mogli da ponesete i podnesete strukturu ozbiljnog odnosa.

Živimo u Univerzumu koji nas podržava. Sve dok smo usklađeni sa svojim višim JA i povezani sa ljubavlju, mirom i harmonijom, sve što želimo doći će u pravom trenutku. Šta mislite o tome? Možda se ne slažete, jer vas je iskustvo naučilo drugačije, jer ste povređeni, uplašeni i sumnjičavi. Život je bio grub prema vama i kako da verujete da vas sila života podržava, da je uz vas? Normalno je da se tako osećate, jer živite u skladu sa svojim uverenjima. I to je dokaz da vas Univerzum podržava. Ako ste uvereni da je život težak, bolan, pun neprijatnih iznenađenja i da vas se više ništa lepo ne može desiti, vi isporučujete Univerzumu svoju veru i on vam uzvraća, manifestujući ono u šta verujete. Dakle, morate promeniti svoja uverenja. Da li ste voljni da promenite ono u šta verujete, da prihvatite mogućnost da stvari tako funkcionišu i da zaista preuzmete odgovornost za kreiranje svog života? 

Morate eksperimentisati, pronaći šta je ono što radi za vas – ne postoji samo jedna ideja i jedan način da dosegnete do istinske jednostavnosti življenja, do izvora energije, koja hrani vaša uverenja, do uzroka pogrešnih i ograničavajućih shvatanja, do oslobađanja i otvaranja svog uma.

Comments