Pa šta ako si patuljak? Možeš valjda da se zezaš na sopstveni račun? Problemi sa kojima se realno suočavaju niski muškarci, nisu suštinski različitih od realnih problema sa kojima se suočavaju visoki, introvertni, stidljivi, anksiozni, debeli, prsate i dupate žene… Najmanji broj ljudi je rasterećen i neiskompleksiran, pa vaša visina nije neki poseban razlog da se traumirate. Intelektom, kreativnošću i duhovitošću to možete da prevaziđete, a naročito je poželjno da se sami zezate na svoj račun. Ugledajte se na Marčela. Među niskim (i visokim) muškarcima, on je baš ljudina. Evo nekih realnih problema, koje možete da pretvorite u prednost, uz malo pameti i malo manje ega.

Kupovina garderobe

Ih sad, jaka stvar što su vam sve farmerice preduge i moraju da se krate. Otfikarite višak, a farmerice ne moraju ni da se porubljuju, neka to bude vaš stil. Potražite garderobu na dečijem odeljenju, cene su pristupačnije.

Svi su viši od vas

Združite se sa nekim Kinezom, među njima ima baš sićušnih. Ali kad treba da se probijete kroz gužvu, u prednosti ste – samo se provucite ljudima kroz noge. U tuči ste takođe u prednosti – dok se visoki pesniče i lome vilice i noseve, vi se samo zaletite glavom u prepone i pobeda je vaša.

mali 2 Ako si NIZAK, nisi valjda mali?

Izbor devojaka

Je neograničen. To jest, nije ograničen vašom visinom, nego nesigurnošću i kompleksima. Ima puno parova u kojima je žena dva puta veća od partnera i oboje su time potpuno zadovoljni. Čak i devojka vaše visine će biti viša kad obuje štikle, a valjda ne želite da sputavate njenu ženstvenost i seksualnost. Ženama nije važno ako ste niski, ukoliko niste mali, uskogrudi, ograničeni, iskompleksirani.

Putovanja

Dok se svi ostali grče, koče i maltretiraju u sedištima standardne veličine, vama je udobno, kao u fotelji. Vi možete da se sklupčate i prespavate put, dok drugima padaju glave, hrču i trzaju se, koče im se noge i trnu pozadine. Gde je drugima tesno i neudobno, vama je baš fino. Rođeni ste da budete putnik, pa, orijentišite se prema fizičkim predispozicijama.

Comments