Odlazak u bioskop

Svuda gde sedite u redu sedišta koja nisu u amfiteatarskom fazonu, naći će se neko da sedne baš ispred vas i zakloni vam pogled. Nosite sa sobom jastuče na naduvavanje. Em će vam biti udobnije nego ostalima, em ćete se podići dovoljno, da imate pregled. Ako vam onaj iza vas kaže “ej, spusti se malo”, zahvalite mu na komplimentu.

Koncerti i ostali javni skupovi

Ako niste u prvom redu (VIP) onda se postarajte da budete na sceni. Kratkima nije mesto u publici. Kako Marčelo? Dakle, pevajte, prašite neki instrument, držite predavanja, glumite, učestvujte u tribinama – popnite se na scenu i pronađite sebe. Svi će reći da vam je ambicija obrnuto proporcionalna visini, a vi im opet – zahvalite na komplimentu. Ko ih šiša, kad nemaju motiv. Uostalom, kad vas gledaju iz publike, izgledaćete im ne samo visoko, nego i uzvišeno – percepcija je moćna stvar.

mali Ako si NIZAK, nisi valjda mali?

Gornje police u prodavnicama

Nemojte zvati prodavce da vam dohvate, zamolite neku damu. Recite joj da ste hteli da je pitate da vam napravi “lopovske” merdevine, ali da ste shvatili da je mnogo jednostavnije da je zamolite da vam dohvati ono gore. Flertovanje po prodavnicama nije rezervisano samo za držeće raspuštenice i ljubazne čikice. Shvatićete zašto je kupovina provod, umesto da bude dosada i kuluk.

Zagrljaj

Niski ljudi više uživaju u zagrljajima, jer su, pa, zagrljeniji od visokih. Pošto je gotovo svako viši od vas, to znači da ima i duže ruke, kojima će vas obaviti i stegnuti na grudi. Na vama je samo da se držite njihovog struka, naslonite se i uživate.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.risovach.ru, www.pinterest.com, www.hdwallpaperbackgrounds.net

Aleksina Đorđević

Comments