Kako da “nabilduješ” mozak

Kako da nosiš najzahtevnije “muške” boje sa stilom

Domaći zadatak za leto: 5 knjiga koje zaista treba da pročitaš (ponovo)

Navike koje će ti pomoći na putu do uspeha

Ljubavna oda Joe Jonasa za Sophie Turner u vidu pesme “Hesitate”

Stylish 24/7: Komadi koji su ti ovog leta neophodni kako bi izgledao dobro od jutra do večeri

Aplikacije bez kojih nećeš moći ovog leta!

Treba da znaš: Šta je najbitnije za razvoj karijere

Počinje sa snimanjem Game of Thrones spin-off serija

Najbolje stilizovani muškarci MET gale 2019.

Osvešćeno koiršćenje tehnologije i tehnološka detoksikacija

Adrenalinska zavisnost – strast ili problem?

Žene žele malo više pažnje

Top 5 igrica za pametne telefone koje će te zabaviti

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Da li znaš šta je aura?

Da li znaš šta je aura?

1/2

Postojanje aure odavno nije diskutabilni predmet ezoteričnog pogleda na svet i doživljavanja energije – to je elektromagnetsko polje koje se javlja u bojama duge. To polje (i boje) zrače iz svakog živog bića i okružuju njegov oblik. Boje koje se iskazuju u auri, predstavljaju stanje duha, psihe, emocija i fizičkog zdravlja. Postoje još i slojevi aure, vezani za čakre, glavne energetske centre našeg bića (koji se u telu nalaze na mestima žlezda sa unutrašnjim lučenjem i organa) i oni koji proučavaju energije i imaju sposobnost da vide suptilne energetske slojeve, svedoče da su različite boje odlika različitih slojeva aure. Uglavnom, boje aure variraju, u zavisnosti od toga u kakvom ste stanju, kako se osećate, a ako ste bolesni, ukazuju na slaba i obolela mesta u organizmu.

Ovaj koncept spada u drevna znanja i ne vezuje se samo za istočnjačka duhovna učenja – poznaju ga i Indijanci i razne druge drevne kulture širom sveta.

Prema slojevima, poznavaoci prepoznaju energetska “tela” ljudskog bića – fizičko energetsko telo, eteričko, vitalno, astralno, kao i viša i niža mentalna tela i duhovno telo.

Postoje uputstva i tehnike kako postati osetljiv na suptilne energije i videti sopstvenu auru, kao i auru drugih osoba. Neki ljudi spontano vide aure, bez ikakvih uputstava – vide je očima (čulom vida), ili mentalno (imaju jasnu sliku u glavi, kad zatvore oči i usredsrede se).

Oreol iznad glava na slikama svetaca, neki tumače kao prikaz aure duhovnog tela – zlatno zračenje oko krunske čakre, na temenu glave.

Wannabe TV

Editors choice