Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Kad ti uspeh izmiče i veruješ da si luzer

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Savladaj 10 veština rešavanja problema

Taktike za izbegavanje “sagorevanja” na poslu

Da li znaš šta je aura?

Da li znaš šta je aura?

1/2

Postojanje aure odavno nije diskutabilni predmet ezoteričnog pogleda na svet i doživljavanja energije – to je elektromagnetsko polje koje se javlja u bojama duge. To polje (i boje) zrače iz svakog živog bića i okružuju njegov oblik. Boje koje se iskazuju u auri, predstavljaju stanje duha, psihe, emocija i fizičkog zdravlja. Postoje još i slojevi aure, vezani za čakre, glavne energetske centre našeg bića (koji se u telu nalaze na mestima žlezda sa unutrašnjim lučenjem i organa) i oni koji proučavaju energije i imaju sposobnost da vide suptilne energetske slojeve, svedoče da su različite boje odlika različitih slojeva aure. Uglavnom, boje aure variraju, u zavisnosti od toga u kakvom ste stanju, kako se osećate, a ako ste bolesni, ukazuju na slaba i obolela mesta u organizmu.

Ovaj koncept spada u drevna znanja i ne vezuje se samo za istočnjačka duhovna učenja – poznaju ga i Indijanci i razne druge drevne kulture širom sveta.

Prema slojevima, poznavaoci prepoznaju energetska “tela” ljudskog bića – fizičko energetsko telo, eteričko, vitalno, astralno, kao i viša i niža mentalna tela i duhovno telo.

Postoje uputstva i tehnike kako postati osetljiv na suptilne energije i videti sopstvenu auru, kao i auru drugih osoba. Neki ljudi spontano vide aure, bez ikakvih uputstava – vide je očima (čulom vida), ili mentalno (imaju jasnu sliku u glavi, kad zatvore oči i usredsrede se).

Oreol iznad glava na slikama svetaca, neki tumače kao prikaz aure duhovnog tela – zlatno zračenje oko krunske čakre, na temenu glave.

Wannabe TV

Editors choice