Oni koji “čitaju” aure, kažu da je suptilna energija čovekovog bića i tela svojstveno informativno polje, koje govori o stanju psihe, emocija i zdravlja, odnosno, koje pomaže da se dijagnostikuje neki poremećaj.

Prvi dijagnostički aparat ovog tipa konstruisao je ruski inženjer Sejmon Kirlijan, 1929. godine, koji se bavio proučavanjem i eksperimentisanjem u oblasti energije i taj aparat, koji registruje bio-polje, poznat je kao Kirlijanova kamera. Sa razvojem tehnologije, napravljene su mnogo naprednije verzije ovog “instrumenta”, odnosno, a naučnici i dalje istražuju i eksperimentišu u ovoj oblasti slikovne dijagnostike na osnovu ljudskog električnog polja.

Metod “čitanja” aure, odnosno, tumačenja zračenja bio-polja može da otkrije zdravstvene probleme i smetnje koji izmiču uobičajenim metodama dijagnostike. Poremećaj energetskog protoka, zastoji, blokade i “čvorovi” na mestu obolelih organa, ili u mentalnoj slici osobe (stres, depresija, potisnut bes), u auri se vide kao izbledeli ili zatamnjeni delovi svetlosti, odnosno, boje, kojom aura zrači, a ovo je putem posmatranja aure moguće otkriti i dijagnostikovati mnogo pre nego što se očigledni simptomi razviju i ukažu na postojanje problema ili oboljenja.

Ako ste skeptik po ovom pitanju, vreme je da preispitate svoja uverenja, a odgovore koje tražite, možete pronaći na naučnoj osnovi.

Naslovna fotografija: instagram.com/nohow

Brankica Milošević

Comments