Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Blog

Destinacije koje nude bogate NOĆNE aktivnosti

1/2

Svako putovanje je posebno i priča za sebe. I nije istina da taj luksuz mogu sebi da priušte samo bogati. Onaj ko voli da putuje odreći će se sitnica koje život znače i štedeće svaki dinar da bi iskusio nove avanture, a zašto da ne, i stekao nova poznanstva. Putovanje je mnogima hobi i ljudi u njemu uživaju tokom cele godine i kad god imaju slobodnog vremena. Iako misliš da su noći u stranim zemljama rezervisane samo za provod, ludovanje po klubovima i sobne avanture, zapravo postoje mnoge aktivnosti koje određene zemlje nude i to upravo za one ljude koji su noćne pitce, a vole preko dana da odmore i da se dobro naspavaju. Noć nije rezervisana samo za izlaske, već za pravi hedonizam i neverovatne aktivnosti o kojima nisi ni sanjao da su moguće na ovim destinacijama. Pa da ti odmah otkrijemo koje to “ludosti” i provod nudi noć.

Sauna u gradu Kuopio, Finska

Oni koji su posetili ovu zemlju u severnoj Evropi tvrde da ne postoje bolje i opuštajuće saune nego one koje se nalaze baš u ovoj državi. Finci znaju da je odlazak u saunu odličan za duh i telo i da je ta vrsta opuštanja potrebna svakom ko mnogo radi, ko je pod stresom, a u isto vreme želi relaksaciju dok je na odmoru. U ovom gradu, zapravo selu u Finskoj, možeš se opustiti u kasnim večernjim satima uz dobru masažu ili knjigu, a tokom noći uvek se možeš bućnuti u jezerce jer se kuća gde je sauna nalazi tik pored jezera.

Sauna u gradu Kuopio Finska Destinacije koje nude bogate NOĆNE aktivnosti

Plesanje tanga u Buenos Ajresu, Argentina

Ovaj strastveni ples deo je kulture i tradicije u Argentini, a slobodno možemo reći da je Buenos Ajres svetska prestonica tanga. Te ne postoji bolje mesto za romantičnog momka da nauči zavodnički ples nego poseta ovom čudesnom gradu. U Argentini, odnopsno u prestonici ove države možeš ići na časove ovog vatrenog plesa u večernjim terminima kako bi izbegao gužve i milione turista koji rado posećuju ovaj grad. Od 10 časova uveče počinju časovi, pa ako voliš romatiku ovaj grad će biti izbor broj jedan za tebe.

Tango Destinacije koje nude bogate NOĆNE aktivnosti

Bioskop na otvorenom u Atini, Grčka

Bioskop na otvorenom nije samo romantičan način da se opustiš u društvu lepše polovine već i način da uživaš u dobrom filmu, a iznad tebe je zvezdano nebo i svež vazduh. Pravo osveženje za sve one koji ne mogu lako da zaspe noću, a ne ide im se u klubove gde je buka i gužva. S obzirom da je Grčka blizu, eto sjajne destinacije koju bi trebalo da posetiš ako voliš da si aktivan noću, a preko dana da miruješ i odmaraš.

Bioskop na otvorenom u Atini Grčka Destinacije koje nude bogate NOĆNE aktivnosti

Wannabe TV

Editors choice