Kampovanje na drvetu u Kaliforniji

Ako si već uživao u kampovanju, vreme je da svoje iskustvo podigneš na viši nivo. U Kaliforniji postoji zaista neobična noćna aktivnost koja se nudi turistima, a to je kampovanje na drveću. Da dobro si pročitao. Pomalo nesvakidašnji način da se čovek opusti I zabavi nudi uzbuđenje ali najbolje je na ovakav događaj noću ne ići u velikom broju, već samo sa par najbližih prijatelja. Zalasci sunca, pustinja, mir I tišina, savršen odmor zar ne?

Kampovanje na drvetu u Kaliforniji Destinacije koje nude bogate NOĆNE aktivnosti

Poseta Central Parku, Njujork

Ovo mesto jednostavno ne smeš propustiti ako ikada posetiš Njujork! I dok tokom dana turista ima ko žutih mrava, bučno je i neprijatno, noću se može uživati na ovom predivnom mestu i istraživati ga u miru i tišini od otprilike jedan sat posle ponoći. Duge šetnje, trčanje ili piknik su dozvoljeni noću, pa ako se spremaš uskoro da otputuješ baš u ovaj grad imaćeš priliku da uživaš u brojnim noćnim aktivnostima.

Poseta Central Parku Njujork Destinacije koje nude bogate NOĆNE aktivnosti

Bazen na otvorenom u Budimpešti

U glavnom gradu Mađarske nalazi se bazen na otvorenom, a tokom leta ovde se održavaju žurke pod vedrim nebom. Bikini, dobra muzika, toplo vreme, alkohol,  a sve to na otvorenom, pod vedrim nebom. Šta je još potrebno za savršen noćni provod?

Bazen na otvorenom u Budimpešti Destinacije koje nude bogate NOĆNE aktivnosti

Fontana u Pragu, Češka

Od proleća do jeseni u glavnom gradu Češke Republike turistima se nudi posebna atrakcija noću, a to je poseta fontani koja pomoću kompjutera zaista nudi spektakularan šou u vidu svetlosti i muzike. Muzika koja se pušta je izbor renomiranih svetskih kompozitora, a prednjači klasična muzika. Nakon zalaska sunca turisti mogu da uživaju tokom noći i u baletu koji se često izvodi baš na ovom mestu.

Fontana u Pragu Češka Destinacije koje nude bogate NOĆNE aktivnosti

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.lifehack.org

Comments