Dakle, zašto, pobogu, pripadniče muškog roda, kome ne mogu da se obratim sa „čoveče“, zašto šalješ ženama koje ne znaš sliku svoje erekcije, koju ti nisu tražile? Imaš li ti razumno objašnjenje, ili makar samo objašnjenje – a ja ću da upotrebim sav razum koji imam? Mhm, tako sam i mislila.

To nije seksi, da znaš. To je manijački. Tvoj penis ne želi da vidi neko ko ti oči nije video. Seksualni kontakt počinje od očiju, a ako je tebi dovoljno da ponudiš batinu na uvid i misliš da si time uspostavio taj kontakt, gadan problem imaš, odnosno, pojma nemaš. Gledanje je muška fascinacija. Možda tebi ne bi bilo sumanuto da ti žena pošalje sliku (ukrupno) svoje ovlažene vagine, uz kežual ćaskanje, čisto da proceniš njene prirodne lepote. Ja ne znam ženu koja je to zaista uradila – u kontaktu sa nekim koga uopšte ne poznaje i sa kim nije ostvarila telesnu prisnost. Seks se ne inicira na taj način, obično se ljudi prvo pogledaju u oči i najčešće, rukuju. Slanje erektivne fotke je isto kao kad bi prišao na ulici devojci koja ti se dopada i predstavljajući se pružio ruku i uhvatio je za sisu, ili joj je gurnuo među noge, umesto da se rukuješ. Nasilnički, manijački, siledžijski. To ne pali i ne privlači, to odbija i plaši. Ta erekcija nije posvećena njoj, nije nešto u čemu je ona uživala i naslađivala se, to je atak na njenu privatnost i pristojnost. Žena obično ne želi kitu, ma koliko ti mislio da želi, nego želi muškarca koga želi.

Možda to ne doseže do tvog poimanja, ali ako si već popio blok bez objašnjenja, nakon što si joj dobronamerno poslao fotku svoje erekcije, šta misliš zašto? Kučka, pravi se da joj se ne sviđa to što vidi i da je uvređena. Sve one su kučke. E jesi ludak, majke mi.

facebook fenomen 4 Facebook fenomen: Nudističko nuđenje (BLOG)

Pročitajte još i ovo:

Zašto je duhovna inteligencija vrhunska?

Da li je inteligencije garancija za sreću?

Da li je veštačka inteligencija pretnja?

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu

Izvori fotografija: www.thefashionisto.com

Aleksina Đorđević

Comments