Želećeš toliko stvari odjednom, da nećeš znati šta stvarno hoćeš, kad bude trebalo da izabereš jednu i usredsrediš se na nju. Gubićeš fokus i pažnju i pravićeš loše izbore, zbog kojih ćeš se osećati frustrirano i uskraćeno. Toliko toga možeš, ali šta je ono što stvarno hoćeš? Mnogi ljudi se stalno bore sa tim, ne uspevajući da pronađu sebe u nečemu određenom.

Previše noći ćeš provesti budan, bez nekog posebnog razloga, previše dana ćeš prespavati, zato što si probdeo noć. Puno puta ćeš rešiti da živiš urednije, da vodiš više računa o sebi, da se središ i sabereš – i previše puta ćeš naprosto zaboraviti da si hteo da uvedeš malo discipline u svoj život.

blogovi 45 Greške koje ti je dozvoljeno da praviš kad si vrlo mlad

Uletećeš u intimni odnos sa prijateljicom i nećeš se snaći u tome. Pokvarićeš prijateljstvo i biće ti krivo. A onda ćeš ponoviti to isto – sa najboljom drugaricom svoje bivše najbolje drugarice. I pitaćeš se šta ti je to trebalo.

Lagaćeš svoje prijatelje, jer će ti očajnički biti potrebna njihova podrška i jer ne veruješ da bi je dobio, kad bi znali istinu. Obećaćeš sebi (posle teške lekcije) da to više nećeš da radiš, a onda ćeš opet biti u sličnoj situaciji i podleći iskušenju.

Comments