Odbićeš da priznaš da nisi u pravu, jer po svaku cenu moraš da zaštitiš svoj ponos. Bićeš užasno tvrdoglav i ubeđen da postupaš kako treba – na svoju štetu. I uradićeš to ponovo. Tako upoznaješ granice koje ti postavlja ego – jedna od najtežiš lekcija mladosti.

Preterivaćeš i svi će se naljutiti na tebe. Očajavaćeš u pokušaju da vratiš poverenje onih koji te okružuju i da ponovo pronađeš svoje mesto među njima.

blogovi 35 Greške koje ti je dozvoljeno da praviš kad si vrlo mlad

Prevarićeš devojku. I izgubićeš je zbog toga. I prebacivaćeš sebi i desiće se opet, sa nekom sledećom. Pitanje vernosti i izdaje ne razumeva se i ne rešava tako lako kad si vrlo mlad. A neće biti mnogo lakše ni kad budeš stariji, ali će ti pomoći da ne postupaš toliko impulsivno kad ti je do nekog stalo i da više razmišljaš o posledicama nepromišljenosti.

Osećaćeš da ti je teže nego drugima i da te niko ne razume, da si usamljen u svojim duševnim borbama i prepušten sam sebi. To je samosažaljenje, ali kad odmakneš nekoliko koraka ka zrelosti, bićeš bliže zdravom razumu i razumevanju samog sebe.

Pročitajte još i ovo:

9 životnih pravila koje ćete naučiti od SREĆNIH ljudi

Saveti za bolje i brže pamćenje

Mudri saveti koje treba da primenite odmah

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu

Izvor fotografija: www.thefashionisto.com

Brankica Milošević

Comments