Možete da se divite jutarnjoj erekciji 

Jutarnji seks izgleda vole samo junakinje romantičnih filmova, za koje su scenarija pisali muškarci. Dakle, one vole da ih ujutru pustite na miru (da ne postojite, ako je moguće i da im ne ulazite u kupatilo), pa je jutarnja erekcija jedna od stvari koja vašoj bivšoj neće nedostajati, kao što vama neće nedostajati njena kisela faca, kad joj poletno nudite jutarnji seks – jer je šteta da se takva erekcija propusti. Možete se sami pozabaviti tom erekcijom, ili sačekati da prođe, ali se ne morate više osećati kao nametljivac i prostak, ili napaljeni klinac, zato što se svakog jutra divite toj veličanstvenoj igrački među svojim nogama, koju nesebično nudite i bivate grubo odbijeni. 

Možete da skinete gaće i čarape i ostavite ih na podu 

Naravno, niko ih neće podići, ali neće vam niko ni zanovetati zbog nereda sa gadljivim izrazom na licu. Možete uživati u sopstvenom neredu, dok vam se ne smuči, a tada možete sve da sredite, a da se ne osećate prinuđeno, da to ne činite zbog nekog, nego samo zato što tako hoćete. 

Ne morate da spuštate dasku na šolji 

Ah, to je tako naporno. Morate da spustite dasku svaki put, jer kad to ne uradite, ona vam nabija osećanje krivice – ne mislite na njene potrebe i na njena osećanja. Zapravo, sada ne morate da mislite ni na čije potrebe i osećanja, osim na svoje sopstvene. 

Možda vam sve to nije toliko smetalo, kad malo bolje razmislite. Ali, dobiti svoju privatnost i pravo da živite u pećini i osećate se kao slobodan čovek, jeste dodatak vašem samopouzdanju – dok opet ne poželite da pravite kompromise i prilagođavate, jer neko to zaslužuje.

Naslovna fotografija: instagram.com/jonaskautenburger

Brankica Milošević 

Comments