Tridesete su vaše najbolje godine, koje će vam potrajati neko vreme, a od vas zavisi koliko ćete taj period najboljeg vremena produžavati i intenzivirati. Iskoristite svoja saznanja mudro – a biće ih mnogo i stalno će se obogaćivati. Ovo su neke osnovne spoznaje, čiji vam odjeci dolaze iz kolektivnog iskustva zrelosti, a koje sa trideset počinjete da primećujete u svom životu i da malo bolje razumete.

Bez obzira koliko zarađuješ, novac samo dolazi i odlazi i nekako ga nikad nema. Do skoro nisi primećivao da novca kao da nikad nema, a sad primećuješ, ali taj fenomen je potpuna misterija.

Iznenađujuće stvari sa kojima se susrećeš sa 302 Iznenađujuće stvari sa kojima se susrećeš sa 30

Počinjete da primećujete sede. Ili još gore, naznake ćelavosti. Ako sedite, to je kul, srebrnasta kosa je seksi. Ako ćelavite, oćelavite se sami, pre nego što dobijete ostrvca na glavi. Ako vam se samo povlače zalisci i to je kul.

Konačno priznajete sebi svoje strahove. Ne morate da se pravite da ste neustrašivi, jer shvatate da niko nije i da uopšte ne morate da glumite frajera – ne morate više ništa da glumite, to ste što ste i sve više ćete biti to što jeste.

Comments