Vaša romantična interesovanja čudno variraju – u nekom trenutku se zabavljate sa ženom koja ima dete, u nekom sledećem, sa klinkom, deset godina mlađom. Više nemate sasvim tačnu predstavu o onoj pravoj, jer ta predstava je idealizacija, a vas sve više zanima realnost i vaše granice u okviru realnih mogućnosti.

Sasvim opušteno odlučujete da ostanete kod kuće, popijete neko pivce i gledate filmove. Sami. Otkrivate da je samoća privilegija, koju ranije niste cenili. Sada je cenite, mnogo više od prilike da opet previše popijete i premalo spavate.

Iznenađujuće stvari sa kojima se susrećeš sa 304 Iznenađujuće stvari sa kojima se susrećeš sa 30

Uviđate da niko nije sasvim stabilan i normalan i da možete da prestanete da se brinete oko toga da li se uklapate i da li su vaše nastranosti i ludila suviše upadljivi i čudni. Svi su čudni, samo se to ne vidi odmah.

Vodite računa o svom telu, vežbate i nastojite da se zdravo hranite. Zato što postajete svesni da treba sebi da potrajete još neko vreme i da od vas zavisi koliko ćete vitalni biti. Počinjete da verujete da je zdravlje najvažnije.

Ne razmišljate o svojim dvadesetim sa nostalgijom. Ma uopšte vam ništa ne nedostaje iz tog perioda. Sada ste bolji nego tada i sve su šanse da budete još bolji.

Pročitajte još i ovo:

Zašto su prijateljstva koja steknete u tridesetim najbolja?

Stvari zbog kojih je SJAJNO biti odrastao kad pređeš 25

Stvari zbog kojih uopšte NIJE zabavno biti odrastao kad pređeš 25

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu

Izvor fotografija: www.thefashionisto.com

Brankica Milošević

Comments