Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

Letnji aksesoari za muškarce sa stilom

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Kako da brendiraš svoj stil?

Buba – retro i uvek u trendu

Kad vežbaš i vežbaš, a mišići ne rastu

Savremen muškarac, ekološka svest i moda

Liam Payne x Hugo Boss: Kolekcija koja će ti se dopasti!

Kako da “nabilduješ” mozak

Kako da nosiš najzahtevnije “muške” boje sa stilom

Domaći zadatak za leto: 5 knjiga koje zaista treba da pročitaš (ponovo)

Navike koje će ti pomoći na putu do uspeha

Ljubavna oda Joe Jonasa za Sophie Turner u vidu pesme “Hesitate”

Stylish 24/7: Komadi koji su ti ovog leta neophodni kako bi izgledao dobro od jutra do večeri

Jačanje volje i samodiscipline – put ka uspehu

Jačanje volje i samodiscipline – put ka uspehu

1/2

Pobeda nad svojim slabostima, jačanje volje i samodisciplina predstavljaju zadatak i izazov za svakog ko teži uspehu i samoostvarenju. Želite da promenite svoje loše navike, da postanete odlučniji, da delujete energičnije i prevaziđete lenjost i malodušnost – počnite odmah, preduzmite nešto već sada. Odlaganje i ostavljanje početaka za neki pravi trenutak samo će vas uljuljkati i zarobiti u vašoj zoni komfora, koja s vremenom postaje sve manja i tešnja, ako se ne pokrenete.

Kad vas nešto mrzi, savladajte sebe i uradite baš to – osećaj koji ćete imati kad shvatite da je samo potrebno da počnete, biće vad dovoljna nagrada i podsticaj da nastavite da jačate volju i da praktikujete disciplinu. U svakodnevnom životu imate mnogo prilika da uvežbavate volju na malim stvarima, a ta vežba će vam pomoći i kada su u pitanju velike i životno važne stvari, odluke i ciljevi.

volja Jačanje volje i samodiscipline – put ka uspehu

Rešili ste da izađete u šetnju, ali napolju je hladno i mnogo više vas privlači da ostanete udobno zavaljeni i gledate TV? Posmatrajte to kao iskušenje – lako je odustati, a potreban je napor volje da biste ustali, spremili se i izašli u šetnju. Prosto izaberite da uradite ono što je teže i uradite to. A kad ste to već uradili, pitaćete se zašto vam je uopšte i bilo tako teško.

Unutrašnja snaga, upornost i disciplina vežbaju se na malim stvarima – promenama loših navika u ishrani, uvođenjem redovnog vremena za vežbanje i kretanje, ranijim ustajanjem i ranijim odlaskom na spavanje. Bićete fizički zdraviji, mentalno stabilniji i zadovoljniji sobom, kad pobedite slabost i lenjost i ojačate svoju volju.

Wannabe TV

Editors choice