Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Jednostavna pravila za uspešan život

1/2

Ako osećate da vas nešto sputava i da niste ono što biste mogli da budete, potrebno je da nešto promenite u svom načinu života, kako biste otključali svoje sposobnosti i kapacitete. Pokušajte da uvedete u dnevnu praksu ova jednostavna pravila.

Svaki dan otpočnite sa zahvalnošću

Šta inače prvo osećate kad ustanete? Koliko vam je teško da započnete dan, kako biste najradije ostali u krevetu, kako vam još nije svanulo, a vać vam pada mrak na oči, kad pomislite na sve dosadne i naporne obaveze? Pokušajte da se ne prepuštate toksičnim razmišljanjima i osećanjima, već započnite dan sa osećanjem zahvalnosti. Na onome što imate, volite, cenite, na tome što ste živi i pred vama je još jedan dan u kome imate priliku da nešto napravite od svog života. To vam neće ići spontano (jer je lakše mračiti i kukati, nego prizvati zahvalnost), ali vežbajte, dok vam jutarnja zahvalnost ne postane uobičajena kao jutarnja kafa.

Ustanite rano

Svi uspešni ustaju u zoru, odvajaju sat, dva za jutarnje rituale (meditacija, vežbanje, priprema za radni dan) i dan završavaju dosta pre ponoći. Uredan život, dovoljno sna i rano ustajanje.

Napravite planove

Potrebno je da imate okvirni plan radnog dana i ciljeve koje želite da dostignete, ali ne treba da se vezujete za njih. Budite spremni da ih promenite u svakom trenutku, da se prilagodite zahtevima situacije i napravite mesta za nove ideje, bolje i delotvornije od prethodnih.

Wannabe TV

Editors choice