Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Kad ti uspeh izmiče i veruješ da si luzer

Kad ti uspeh izmiče i veruješ da si luzer

1/2

Ponekad se predomisliš. Ohladiš. Zaglaviš se i ne znaš kako dalje. Staješ i odustaješ. Tada je potrebna hrabrost, jednako kao što je potrebna i da slediš svoje snove. A moraš se osloniti na sebe i na svoju snagu, iako ti se čini da si slomljen i da ne možeš da računaš na sebe.

Preslišaj se, postavi sebi ključna pitanja – šta je ono što te najviše pokreće, ono što voliš i jedva čekaš da radiš, stvari koje te potpuno ispunjavaju, u kojima se gubiš i istovremeno pronalaziš sebe? To možda nije pravac u tvojoj karijeri, ali bitno je da radiš ono što ti omogućava da se povežeš sa sobom, sa izvorom svoje inspiracije i strasti, jer ćeš unutar toga pronaći jasnoću i odgovore za kojima tragaš.

Kada si na prekretnici, zaglavljen u raskoraku, čini ti se da je sve pogrešno i da si potpuno promašio poentu života, posveti se istraživanju sebe, da bi pronašao novi pravac u životu.

Ti si na jedinstvenom putovanju

Ne upoređuj se sa drugima, koji su uspeli pre vas i ne sumnjajte u sebe, zato što su drugi sumnjičavi. Ne kritikuj sebe i ne govori sebi da si luzer, jer nisi postigao ono što su tvoji vršnjaci i uzori odavno postigli. Seti se da ništa od toga nije važno – oni žive svoje živote, a ti živiš svoj i to treba da radiš na svoj način, pod sopstvenim uslovima. Da li bi te zaista usrećilo da budeš neko drugi i živiš nečiji život?

Wannabe TV

Editors choice