Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Blog

Kako da podigneš svoju vibraciju

1/2

Ako ti izgleda da je vibracija suviše maglovit pojam, ili se mrštiš pri samom pomenu energije i vibracije, evo nekih konkretnih pokazatelja da ti je vibracija niska i da treba da je podigneš – zbog razvoja svesti i ličnosti, zbog sreće i uspeha.

Ako se često sa nostalgijom prisećate srednjoškolskih dana, perioda bezbrižnosti i opuštenosti, “starih, dobrih vremena”, ili ako se često kajete zbog nečega što ste uradili, ili niste uradili, vezani ste za svoju prošlost, vezom koja vas sputava da napredujete. Prošlost treba da se otpusti, da bi vaša energija mogla da bude usidrena u sadašnjosti, jer jedino u datom trenutku delamo i oblikujemo ono što će u budućnosti doći. Život u prošlosti vam spušta vibraciju i koči vaš rast i razvoj. Iskustvo iz prošlosti je korisno samo kada su lekcije naučene.

Kada se identifikujete sa ulogom žrtve, odbacujete svoju odgovornost za svoju sreću. Poruka koju šaljete Univerzumu je “nisam ja kriv, drugi su krivi”. A krivica ima nisku vibraciju, za razliku od odgovornosti. Prihvatanje odgovornosti za svoja osećanja, svoja stanja, svoje zdravlje, samopouzdanje i samoljubav, vibrira na visokoj frekvenciji i šalje sasvim drugačiju poruku “prihvatam, hoću, mogu”. A Univerzum odgovara na sve poruke jednako – u skladu sa njihovom vibracijom.

Osuđivanje postupaka i načina života drugih, stalno razmatranje tuđe ispravnosti i neispravnosti, kritikovanje – vibrira na niskoj frekvenciji. Kada pažnju okrenete ka sebi i bavite se prihvatanjem sebe, preusmeravate energiju koju ste rasipali i doprinosite sopstvenom rastu i razvoju. A kad prihvatate sebe, u stanju ste da prihvatite i druge, takve kakvi su, što proširuje vašu svest i vaše emotivne kapacitete.

Wannabe TV

Editors choice