Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Kako da podigneš svoju vibraciju

Kako da podigneš svoju vibraciju

1/2

Ako ti izgleda da je vibracija suviše maglovit pojam, ili se mrštiš pri samom pomenu energije i vibracije, evo nekih konkretnih pokazatelja da ti je vibracija niska i da treba da je podigneš – zbog razvoja svesti i ličnosti, zbog sreće i uspeha.

Ako se često sa nostalgijom prisećate srednjoškolskih dana, perioda bezbrižnosti i opuštenosti, “starih, dobrih vremena”, ili ako se često kajete zbog nečega što ste uradili, ili niste uradili, vezani ste za svoju prošlost, vezom koja vas sputava da napredujete. Prošlost treba da se otpusti, da bi vaša energija mogla da bude usidrena u sadašnjosti, jer jedino u datom trenutku delamo i oblikujemo ono što će u budućnosti doći. Život u prošlosti vam spušta vibraciju i koči vaš rast i razvoj. Iskustvo iz prošlosti je korisno samo kada su lekcije naučene.

Kada se identifikujete sa ulogom žrtve, odbacujete svoju odgovornost za svoju sreću. Poruka koju šaljete Univerzumu je “nisam ja kriv, drugi su krivi”. A krivica ima nisku vibraciju, za razliku od odgovornosti. Prihvatanje odgovornosti za svoja osećanja, svoja stanja, svoje zdravlje, samopouzdanje i samoljubav, vibrira na visokoj frekvenciji i šalje sasvim drugačiju poruku “prihvatam, hoću, mogu”. A Univerzum odgovara na sve poruke jednako – u skladu sa njihovom vibracijom.

Osuđivanje postupaka i načina života drugih, stalno razmatranje tuđe ispravnosti i neispravnosti, kritikovanje – vibrira na niskoj frekvenciji. Kada pažnju okrenete ka sebi i bavite se prihvatanjem sebe, preusmeravate energiju koju ste rasipali i doprinosite sopstvenom rastu i razvoju. A kad prihvatate sebe, u stanju ste da prihvatite i druge, takve kakvi su, što proširuje vašu svest i vaše emotivne kapacitete.

Wannabe TV

Editors choice