Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Blog

Kako da prihvatate i volite sve što vam se događa

1/2

Poznajete vrednost discipline, volje, odlučivanja, akcije – svet oko vas tako funkcioniše i vi se morate boriti protiv nepovoljnih okolnosti i naporno raditi da ostvarite svoje snove. Ovaj svet diktira koncept borbe, a vi čekujete da ćete češće pobeđivati i da će stvari nekako ići onako kako vi hoćete. Ali, život vrlo brzo počne da demantuje vaša uverenja i izneverava očekivanja. Zapljuskuje vas sadržajima kojima ne umete da upravljate, sa kojima se ne možete boriti, koji vas zbunjuju, ljute, slamaju. To život traži od vas nešto drugo – da upotrebite disciplinu, volju, odlučivanje i akciju, kako biste prihvatali, razumevali, voleli. Život traži od vas da naučite koncept suprotan borbi – umesto da zauzmete gard, napregnete mišiće, napunite se adrenalinom i reagujete, morate naučiti da spustite gard, da se otvorite i opustite i da dopustite sadržajima da vas ispune, da ih primite i da prihvatite sve što se događa. A zatim, da to što ste prihvatili shvatate sve dublje i dublje, dok ne počnete da volite svoj život, da raširenih ruku dočekujete i primate sve što vam se događa. 

Prihvatanje je teško. Otvaranje i primanje je teško. Suočavanje sa svojom ranjivošću je teško. Jer, imate ego, koji upravlja vašim životom vrlo samopouzdano – imate ambicije, imate želje koje nastojite sebi da ispunite, imate probleme koje treba da rešite, imate uzde u svojim rukama, da ih zategnete i upravljate, imate bitke u kojima morate da učestvujete, imate rešenost da pobeđujete. 

Volite da se borite. Šta biste uopšte činili kad se ne biste borili? Prosto pustili stvari da se događaju? Da, baš tako. 

Wannabe TV

Editors choice