Prestanite da čekate vikend da biste se opustili i uživali, jer to znači da vam posao teško pada i da smatrate da ste preopterećeni i uskraćeni za dobre i važne stvari. Promenite energiju, pristupite svakom radnom danu rešeni da pronađete zadovoljstvo u svom poslu, u svom učinku, u davanju svega od sebe i posvećivanju. Vreme će vam brže proći i osećaćete se ispunjenije.

Nekoliko dana uzastopce vežbajte prihvatanje svega što vam se dešava i što se dnevno odigrava. Svaku rečenicu u kojoj želite da se suprotstavite nekome, započnite sa “da” – otkrićete da je mnogo lakše postići razmevanje, čak i kad se sa nečim ne slažete, ako tome pristupite pozitivno.

Dajte sve od sebe, svuda gde boravite, u prvih pet minuta. Budite nasmejani, puni samopuzdanja, srdačni, vedri – vaša pojava će zapleniti sve prisutne za tako kratko vreme, a onda uživajte u efektu koji ste izazvali. Veoma je zabavno i veoma efikasno održava odjek prazničnog duha. Kad se negde pojavite i delujete kao slavljenik, svi će vam na neki način uzvratiti energiju kojom zračite.

zreo muskarac3 Kako da zadržite praznični duh tokom celog meseca

Pročitajte još i ovo:

Stvari koje shvatiš kad se vratiš na terapiju

Kako da pripremiš svoj mozak za još jedan radni dan?

Kako da razvijete veštinu slušanja?

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramu, Facebooku, Twitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.pinterest.com

Brankica Milošević

Comments