Brutalni, istiniti, a možda malo i šovinistički – tja, kad bi usvojio ove stavove, bilo bi ti mnogo lakše u životu. Nemoj da se žališ posle da ti niko nije rekao – evo ih, crno na belom.

Religiozni fanatici su zadrte budaletine, opasne i agresivne – međutim i među ateistima ima takvih istih. Dakle, nema veze vera ili nevera, nego ko je kakav čovek. Veruj u sebe pre svega, pa će te zaobilaziti i jedni i drugi – samosvest je odličan repelent za kretene.

politicki stavovi 3 Korisni politički nekorektni stavovi

Žene te drže u frend zoni da bi se hranile tvojom muškom energijom, bez ostalih aspekata koje veza i emotivno uplitanje donose. One su obično previše emotivne i dovoljno neurotične, da im je ponekad potrebno da mogu da se izgube u toj svojoj potrebitoj ženstvenosti i da je utope u tvojoj muževnosti – i da se ne osećaju loše što su ludače, jer ih baš briga da li ti se sviđaju i da li te plaše.

Nikad ne toleriši ženska sranja. Kad žensko počne da divlja, da plače i luduje, nemoj da se primaš. Ponudi odgovarajuću distrakciju – kao da imaš posla sa detetom. Pusti muziku i zaigraj sa njom, ispričaj joj priču, izvedi je u šetnju, kupi joj omiljeni slatkiš. Ako to ne pomaže, ostavi je samu i skloni se. Kad se bude smirila, sama će te pozvati, a vrlo verovatno i izviniti zbog svog ponašanja.

Comments