Depresija nije bolno stanje, kao što mnogi misle. To je strategija preživljavanja koju neko razvije možda još u detinjstvu, da bi se zaštitio od destruktivnih osećanja, kao što je bes. Emotivno zdrava osoba se ne boji svog besa i u stanju je da ga kontroliše i kanališe. Kad prigušuješ i gasiš svoj bes, blokiraš i životnu radost i postaješ depresivan.

Japanska kultura nije divna i fascinantna i superiorna. Japanci su opasno opsesivni tipovi i zato je toliko veliki broj samoubistava među njima.

politicki stavovi 1 Korisni politički nekorektni stavovi

Druži se sa muškarcima, češće nego sa ženama. Obezbedi sebi muški krug prijatelja za sport, blejanje, pivo, razgovore o automobilima, tehnici, politici. Tako neguješ osećaj pripadništva i svest o tome da si normalan čovek na svom mestu – druženje sa ženama je možda izazovnije i zanimljivije, ali ne pruža ti osećaj stabilnosti i samopotvrđivanja. Za to su potrebni tipično muški sadržaji, u muškom društvu.

Što si stariji, to si traženiji. Konkurencija na tržištu muškaraca je manja, zato vodi računa o sebi, održavaj kondiciju i vitalnost, jer ćeš sa četrdesetak moći da biraš među upola mlađim curama. Ne žuri da se obavežeš, tvoje vreme tek dolazi.

Comments