WANNABE MAN EDITORIJAL: QUIET REBELLION

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Blog

Muške zanimacije u doba izolacije

1/2

Sećate li se kako smo vas savetovali da podignete samopouzdanje i radite na sebi, da bildujete mozak (kao i mišiće), pronađete hobi, naučite nešto novo, a sve u cilju se usavršite, pronađete i iskažete ono najbolje u sebi?

Ako ste te savete i smernice shvatali olako, ako vas je mrzelo i nikada se niste stvarno pozabavili uvođenjem samodiscipline i radom na sebi, sada je dobra prilika da to uradite – iz dosade.

Vanredno je stanje, kretanje nije preporučljivo, a ako morate nekuda da idete izlažete se riziku, pa je najpametnije da se posvetite – zanimaciji u izolaciji.

Trenutak je da prigrlite samoću, da odbacite izlaske i žurke i da pronađete sami u sebi najbolje društvo.

Čitajte

Da, knjige. Ako ih sada ne možete nabaviti u biblioteci, ima mnogo literature u PDF formatu koje možete “poskidati” sa interneta i obezbediti sebi ogromnu zalihu – najosnovnije kulture.

čitanje 1024x683 Muške zanimacije u doba izolacije

Učite strani jezik, sviranje, programiranje…

Internet je čudo – možete naći razne kurseve koje možete završiti onlajn, samo treba da uložite malo vremena i dobre volje. Ne treba vam nikakva posebna oprema da biste nešto naučili – ako imate gitaru ili klavijaturu kojoj se nikada niste posvetili, sada možete to da radite. Nađite odgovarajući kurs da unapredite nivo stranog jezika koji ste već učili, ili pronađite novi izazov u učenju novog jezika. Počnite da učite neki programski jezik – programiranje je posao sadašnjosti i budućnosti, pa iako podleže stalnim promenama i stalno morate pratiti nove tokove, kad savladate jedan programski jezik, posle će vam ići lakše, kažu iskusni.

Onlajn psihološka terapija

Muči vas anksioznost, depresija, strah i u vanrednim okolnostima prosto ne možete da se kontrolišete – plima iznosi sve toksično na površinu, pa je ovo dobar period da se tim sadržajima pozabavite uz pomoć stručnjaka. Mnogi psiholozi, koučevi, terapeuti, nude svoje usluge onlajn, pa na ovaj način možete mnogo da pomognete sebi na svim nivoima, da se oslobodite nekih obrazaca i osnažite svoje zdrave kapacitete.

Wannabe TV

Editors choice