Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Blog

Najbolji momci znaju vrednost malih gestova

1/2

Ne morate za svoju dragu skidati zvezde s neba i ubijati aždaje, to ionako nema veze sa njima, nego sa muškim dokazivanjem hrabrosti i snage. Postanite majstor malih gestova, pa ćete usrećiti svoju devojku, više nego bilo čime. Evo tajni najboljih momaka – učite od njih. 

Najbolji momci komentarišu fotografije svoje devojke na društvenim mrežama, ne zato što je to nešto bitno, nego zato što joj na taj način stavljaju do znanja da su zainteresovani za nju i da je vole. I uvek su raspoloženi da naprave selfi sa svojim devojkama i da ga objave – jer su ponosni na njih. 

Oni su pažljivi – ponekad prirede romantično veče iznenađenja, masiraju devojkama stopala posle napornog dana, primećuju ako im nije dobro i ostaju da dežuraju i skuvaju supu, iako im devojke kažu da nema potrebe. 


Najbolji momci nisu “kul”, oni su uključeni, sve primećuju, žele da znaju kako da ugode i pomognu, istinski su zainteresovani za dobrobit svoje voljene na svim nivoima i spremni su da urade za svoje devojke barem sve što su one spremne da urade za njih. Oni žele da znaju da su im devojke bezbedno stigle kući i izgovaraju rečenice kao što su “pusti poruku kad stigneš”, a ako poruka ne stiže, onda zovu, jer se brinu. Oni slušaju dok devojke analiziraju emotivne drame svojih prijatelja i porodice, oni idu na stanicu da dočekaju prijateljicu ili rođaku svoje devojke, da ne bi sama nosila kofer i maltretirala se po prevozu, oni ne obećavaju ništa što ne mogu da ispune i svojim akcijama stoje iza svojih reči. 

Najbolji momci su zaista na raspolaganju svojim devojkama i ako su one zbog nečega uznemirene usred noći, znaju da mogu da računaju na njih – ako ih pozovu, doći će. 

Najbolji momci ne daju značajne izjave i ne čine velike gestove, niti se ponašaju pasivno i isključeno, a zatim pokušavaju da nadoknade romantičnom večerom – oni su tu za svoje devojke u svakom trenutku, a male romantične gestove ne čine gonjeni osećanjem krivice i potrebom da se iskupe, već zato što žele da ih obraduju.

Wannabe TV

Editors choice