Biti muškarac je zaista lako, bar će ti žene to sigurno reći, ali nekada je toliko teško, da bi ti možda bilo lakše da pobegneš iz sobe koja je zaključana, a ključ ne postoji. Često se dese te neke situacije kada te svi gledaju, očekuju da nešto uradiš, jer pobogu ti si muško, a onda, kako da kažeš da ne znaš kako da reaguješ i kako se određena stvar radi?! Nije sramota reći! Ako ne znaš, reci i normalno nastavi svojim putem, ali i pored toga, postoje neke veštine koje zaista moraš da poseduješ.

Vezanje kravate

Ništa gore nego da moraš svaki put da očekuješ od starijeg brata, oca, devojke ili komšije čak, da dođu i da ti vežu kravatu. Odelo i elegantan izgled su za odraslog čoveka, a to sve prati i kravata, koja je uredno i lepo vezana, na neki od načina koji ti se dopada, zbog čega moraš da naučiš da to sam radiš – jer to je zadatak koji apsolutno moraš sam da obavljaš.

Duhovitost

Ne uvek i sa bilo kim, ali moraš da da znaš da pričaš neke “gluposti” u društvu kako bi druženje bilo zabavnije. Moraš da naučiš da se šališ, na svoj račun, na tuđ račun, da u toj šali nikada nikoga ne uvrediš, ali možda i da nekad dođeš do te granice. Duhovitost je odlika inteligentnih ljudi, a savremenog muškarca inteligencija uvek karakteriše na prvom mestu.

veštine za muškarce 2 Najvažnije veštine koje svaki muškarac mora da ima
Comments