Pismenost

Niko te neće terati da piješ eseje, pesme i romane, ali ono što je potrebno kao veština da bude deo tvoje ličnosti jeste potpuna pismenost. Socijalne mreže su dokazale da savremeni muškarci postoje, ali da ih je teško naći, jer, pored savršene garderobe, još bolje frizure, negovanog izgleda, ta pogrešno napisana reč, nepismena rečenica, mogu sve da “bace u vodu”. Definitivno, ne samo veština, već deo tvog obrazovanja i znanja, mora da bude visok nivo pismenosti.

Slušanje

Svaki muškarac mora da zna da sasluša. prijatelja, porodicu, svoju devojku… Slušanje nije samo odraz nečije kulture i vaspitanja, već odraz empatije, koju svako traži u bilo kome od nas, jer je empatija jedna od najbitnijih osobina čoveka.

Menjanje gume

Koliko god bio prljav posao, moraš da naučiš da promeniš gumu na automobilu. Nećeš se uvek naći pored nekog majstora, kroz grad, već se često desi da guma pukne na otvorenom putu i tada si u suštini prepušten samom sebi. Jedna od osnovnih “zanatskih” veština koju moraš da poseduješ je upravo ova – pa ako ne znaš, trk da se edukuješ.

veštine za muškarce 3 Najvažnije veštine koje svaki muškarac mora da ima
Comments