Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Najvažnije životne lekcije, koje učiš samo kroz najveće poraze

Najvažnije životne lekcije, koje učiš samo kroz najveće poraze

1/2

Ako se nalaziš na mračnom mestu i suočavaš se sa gubitkom, padom, porazom, pitajući se zašto ti se to dešava – odgovor ti se neće sviđati i možda će samo izazvati cinizam. Ali, tako je, teške, katastrofalne i razarajuće stvari ti se dešavaju da bi naučio najteže i najvažnije životne lekcije, koje se ne daju naučiti na lakši način.

Jači si nego što misliš 

Kad se slomiš i osećaš bespomoćno i beznadežno, otkrićeš da to nije trenutak da odustaneš, da nećeš umreti i da je tvoj život i dalje u tvojim rukama. Pronaći ćeš onu unutrašnju snagu, koja drugačije ne bi bila pozvana i iskušana. Mera nečije snage nisu njegovi uspesi nego način na koji se podiže, kada padne.

Moraš imati slepu veru 

To je zapravo, ona sigurnost u osećaj, u ono što ti kaže srce i stomak. To je vera u sebe, bez argumenata, dokaza i načina da drugima objasniš zašto si tako siguran u nešto u šta svi drugi sumnjaju. Ta vera isključuje sumnju i podiže tvoju vibraciju, tako da rezonira sa kosmičkim obiljem i polako se materijalizuje, što te još više učvršćuje u uverenju da samo sebe treba da slušaš.

https://www.instagram.com/p/CCx7HXpKuvR/?utm_source=ig_web_copy_link

Moraš da vodiš računa o svom mentalnom zdravlju

To znači da si prošao kroz momente kada sumnjaš da si poludeo, jer osećaš da si nestabilan i ne možeš da se osloniš na svoj sud. Tada shvataš da jasnoća misli raste sa dubinom svesti i da je tvoje duševno zdravlje centar tvoje sveukupne vitalnosti i počinješ da vodiš računa o sebi, na pravi način.

Plakanje je u redu

Suzama se ispira zlato duše i plakanje je veoma važan deo emotivnog života. Kad ti se desi takav slom, da ne možeš da se “držiš” , odbrambeni zidovi se poruše i provali bujica svih suza koje si ikada zadržavao, gutao i potiskivao, tada shvatiš moć i vrednost plakanja. To je najzdraviji način otpuštanja bolnih osećanja i povezivanja sa svojim emocijama.

Wannabe TV

Editors choice