Pojedite čokoladu

I tu radi neka hemija sreće, ali stvarno radi. Ako ste pravi uživalac, konzumirajte kafu i čokoladu zajedno. Čak možete parčiće čokolade umakati u vruću kafu… Od same pomisli na ovo raskošno zadovoljstvo, već vam je bolje.

Promenite perspektivu

Upotrebite mozak, uključite ga i zadajte mu zadatke koji će ga naterati da radi na drugoj frekvenciji. Pronađite jednu stvar koja je dobra u lošem danu. Sigurno možete da pronađete i više od jedne. Možda to trenutno nisu važne stvari, ali važno je da su dobre, jer ne može sve biti potpuno loše. Razmišljajte o tome kako za mesec, dva, godinu, ono što vam danas stvara probleme, ili što vam okupira pažnju, više neće biti važno. To podupire zaključak da je važno ono što je dobro i da na tome treba držati pažnju.

Ako ništa ne pomaže, primenite taktiku bekstva od realnosti

Zadubite se u neku knjigu, gledajte seriju, igrajte igrice – posvetite svu svoju pažnju jeftinoj zabavi koju obično smatrate gubljenjem vremena i zaluđivanjem, jer to je ono što vam je sada potrebno. Da izgubite neko vreme boraveći u paralelnom svetu, koji je uzbudljiv i zabavan.

los dan Nekoliko lakih načina da se obodrite, kad imate loš dan

Pročitajte još i ovo:

Saveti za bolje i brže pamćenje

Stvari sa kojima se bore iskompleksirane osobe

Mudri saveti koje treba da primenite odmah

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu

Izvor fotografija: www.elitedaily.com

Brankica Milošević

Comments