Dan zaljubljenih je sve bliže i bliže, a i sami znate da se vaša partnerka potajno nada nekom lepom iznenađenju sa vaše strane i zato – nemojte je razočarati. Verujte nam, ne očekuje ona mnogo. Ne morate trošiti novac na preskupe poklone, niti je izvesti na ekskluzivnu večeru – ono što je njoj važnije i što ona želi je da joj poklonite vreme i pažjnu, i pokažete joj da ste mislili na nju i njene žele, i napravili korak ka tome da ih ispunite. Ipak, ukoliko ste neinspirisani i niste sigurni šta tačno da poklonite svojoj lepšoj polovini za ovaj Dan zaljubljenih, evo nekoliko predloga u nastavku teksta!

Napravite joj sami romantičnu večeru

Ukoliko je ona ta koja češće kuva i priprema hranu u vašoj vezi, možda biste mogli da je ove godine obradujete specijalnom romantičnom večerom koju ste zaista sami pripremili. I nemojte da bude samo “važna je dobra volja”, već se istinski potrudite i ako je potrebno napravite probnu večeru pre one za Dan zaljubljenih. Kreirajte neki od vama omiljenih recepata ili pak ono što znate da ona voli, a spremnu hranu uklopite uz romantičnu atmosferu, vlašu dobrog vina i nezaobilaznu plejlistu koja će vas uvesti u ljubavno raspoloženje. Možete čak obući i košulju!

Priredite joj kupku uz sveće i vino

Još jedna romantična ideja kojom ćete pokazati da podržavate njenu brigu o sebi i ljubav prema sebi je da joj priredite romantičnu kupku. Katu napunite mlakom vodom u koju ćete staviti mirišljavu bath bombu koja će napraviti penu, na ivice kade stavite mirisne sveće, a na stočić do kade stavite flašu šampanjca ili vina koje ona voli. Možete okolo posuti i latice ruža ako želite da budete baš “extra“, a nakon svega – možda možete i uskočiti sa njom u kadu i uživati u zajedničkoj relaksaciji.

Comments