Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Blog

Obradujte je za Dan zaljubljenih – ovako!

1/2

Dan zaljubljenih je sve bliže i bliže, a i sami znate da se vaša partnerka potajno nada nekom lepom iznenađenju sa vaše strane i zato – nemojte je razočarati. Verujte nam, ne očekuje ona mnogo. Ne morate trošiti novac na preskupe poklone, niti je izvesti na ekskluzivnu večeru – ono što je njoj važnije i što ona želi je da joj poklonite vreme i pažjnu, i pokažete joj da ste mislili na nju i njene žele, i napravili korak ka tome da ih ispunite. Ipak, ukoliko ste neinspirisani i niste sigurni šta tačno da poklonite svojoj lepšoj polovini za ovaj Dan zaljubljenih, evo nekoliko predloga u nastavku teksta!

Napravite joj sami romantičnu večeru

Ukoliko je ona ta koja češće kuva i priprema hranu u vašoj vezi, možda biste mogli da je ove godine obradujete specijalnom romantičnom večerom koju ste zaista sami pripremili. I nemojte da bude samo “važna je dobra volja”, već se istinski potrudite i ako je potrebno napravite probnu večeru pre one za Dan zaljubljenih. Kreirajte neki od vama omiljenih recepata ili pak ono što znate da ona voli, a spremnu hranu uklopite uz romantičnu atmosferu, vlašu dobrog vina i nezaobilaznu plejlistu koja će vas uvesti u ljubavno raspoloženje. Možete čak obući i košulju!

Priredite joj kupku uz sveće i vino

Još jedna romantična ideja kojom ćete pokazati da podržavate njenu brigu o sebi i ljubav prema sebi je da joj priredite romantičnu kupku. Katu napunite mlakom vodom u koju ćete staviti mirišljavu bath bombu koja će napraviti penu, na ivice kade stavite mirisne sveće, a na stočić do kade stavite flašu šampanjca ili vina koje ona voli. Možete okolo posuti i latice ruža ako želite da budete baš “extra“, a nakon svega – možda možete i uskočiti sa njom u kadu i uživati u zajedničkoj relaksaciji.

Wannabe TV

Editors choice