Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Blog

Obradujte je za Dan zaljubljenih – ovako!

1/2

Dan zaljubljenih je sve bliže i bliže, a i sami znate da se vaša partnerka potajno nada nekom lepom iznenađenju sa vaše strane i zato – nemojte je razočarati. Verujte nam, ne očekuje ona mnogo. Ne morate trošiti novac na preskupe poklone, niti je izvesti na ekskluzivnu večeru – ono što je njoj važnije i što ona želi je da joj poklonite vreme i pažjnu, i pokažete joj da ste mislili na nju i njene žele, i napravili korak ka tome da ih ispunite. Ipak, ukoliko ste neinspirisani i niste sigurni šta tačno da poklonite svojoj lepšoj polovini za ovaj Dan zaljubljenih, evo nekoliko predloga u nastavku teksta!

Napravite joj sami romantičnu večeru

Ukoliko je ona ta koja češće kuva i priprema hranu u vašoj vezi, možda biste mogli da je ove godine obradujete specijalnom romantičnom večerom koju ste zaista sami pripremili. I nemojte da bude samo “važna je dobra volja”, već se istinski potrudite i ako je potrebno napravite probnu večeru pre one za Dan zaljubljenih. Kreirajte neki od vama omiljenih recepata ili pak ono što znate da ona voli, a spremnu hranu uklopite uz romantičnu atmosferu, vlašu dobrog vina i nezaobilaznu plejlistu koja će vas uvesti u ljubavno raspoloženje. Možete čak obući i košulju!

Priredite joj kupku uz sveće i vino

Još jedna romantična ideja kojom ćete pokazati da podržavate njenu brigu o sebi i ljubav prema sebi je da joj priredite romantičnu kupku. Katu napunite mlakom vodom u koju ćete staviti mirišljavu bath bombu koja će napraviti penu, na ivice kade stavite mirisne sveće, a na stočić do kade stavite flašu šampanjca ili vina koje ona voli. Možete okolo posuti i latice ruža ako želite da budete baš “extra“, a nakon svega – možda možete i uskočiti sa njom u kadu i uživati u zajedničkoj relaksaciji.

Wannabe TV

Editors choice